Vegetariska tilltugg till prosecco.
Friterad zucchini med 3 sorters såser: vitlöksdipp, srirachadipp och tryffelmajjo. Prova även receptet på brynt, vispat smör på bröd eller kex.
Läs mer »Linnéa har skapat två goda tilltugg till Prosecco-cocktails. Här är recept på läckra melon och getostspett!
150 g getost
1/2 kg honungsmelon
70 g parmaskinka
1 dl olivolja
1 msk färskpressad citron
strimlad basilika
salt
Skär osten i cirka 1/2 cm tjocka skivor.
Dela, kärna ur och skala melonen. Skär den i kuber.
Dela parmaskinkan i långa smala strimlor.
Trä melon, getost, parmaskinka på spetten.
Blanda samman olja, citron, basilika och salt till en marinad. Ringla detta över spetten. Utmärkt goda tilltugg till prosecco!
179,00 kr
Utmärkt god prosecco att dricka som aperitif och som sällskapsdryck. Smaken är torr med inslag av tuttifrutti, päron och en fläkt av mandelmassa.
Recept: Linnéa Seidel
Friterad zucchini med 3 sorters såser: vitlöksdipp, srirachadipp och tryffelmajjo. Prova även receptet på brynt, vispat smör på bröd eller kex.
Läs mer »Bellini är en av Italiens mest kända cocktails och görs på Prosecco och vita persikor (succo di pesca). Vill man göra det enkelt för sig köper man färdig persikojuice.
Läs mer »Varför är det så stora prisskillnader? Dryckesexperten Mats förklarar skillnaden mellan Champagne, Cava, Crémant, Prosecco och andra typer av mousserande viner - så kallade "bubbel"..
Läs mer »Linnéa bjuder på tre enkla men goda toppings som förvandlar crostinis till ett läckert tilltugg på nolltid. Perfekt till ett glas bubbel!
Läs mer »