Åtta saker i trendiga färgen rosa.

Vi ger tips på åtta prylar i trendigt rosa, både till dig själv och hemmet.

Rosa inredningsdetaljer

La vie en rose**, sjöng Édith Piaf redan på 1940-talet. Det är franska och betyder Livet i rosa och i år är den vackra färgen populärare än någonsin och återfinns i** både kläder och heminredning. Färgspykologin säger att rosa inger lugn. På folk o folk tycker vi mest att färgen är vacker och gör oss glada. Här har vi hittat en mängd rosa prylar som ger en extra färgklick i livet**.**

Rosa picknickfilt från Rusta

Picknik i det rosa

Den rosa picknickfilten från Rusta är perfekt att ha med på utflykten eller till stranden som solmadrass. Den mäter 60x100 cm och försedd med praktiska bärhandtag samt har plastad fuktavstötande undersida. Priset är 29,90 kronor.

Rosa UGG-tofflor

Rosa päls på foten

Trenden med päls på sandalerna håller i sig även i år. Dessa är som karameller på foten. I skinn med färgat fårskinn som dekoration. Molly är från australiensiska UGG och kostar 1 799 kronor.

Rosa pläd från Ceannis

Inred i rosa

Varför inte piffa upp den gamla soffan med en lyxig och mjuk pläd i rosa, lite nonchalant slängd över ryggstödet. Matchande kudde finns till. Båda är från Ceannis, priset på pläden är 1 399 kronor och kudden 399 kronor.

Rosa krukan Greta från Mikaela Willers

Rosa för rosorna

Mikaela Willers är keramikern som tog sitt pick och pack och flyttade sin ateljé från Södermalm i Stockholm till idylliska Vikarbyn i Dalarna. Den vackra krukan Greta fungerar lika bra som vas som ytterkruka. 21 cm hög och insidan mäter 10 cm på smalaste stället. Priset är 950 kronor.

Rosa sneaker från Lacoste

Rosa på fötterna

Dansa fram på gatorna i rosa sneakers från Lacoste. Skon är i läder och tyg på insidan. Modellen Straightset kostar 1 399 kronor.

Rosa fåtölj från Sofacompany

Sitt vackert

En färgklick i vardagsrummet är den klassiska, coola fåtöljen i härlig rosa sammet. Fåtöljen kommer från Sofacompany och kostar 4 999 kronor.

Rosa handduk från Himla

Svep in dig i rosa

Handdukarna i bomull och lin gör sig fint i badrummet. Sammansättningen av 30 procent lin och 70 procent bomull ger en perfekt uppsugningsförmåga med bibehållen, mjuk bomullskänsla. Lina Towel finns i fyra storlekar, från 35x90 cm för 99 kronor till stora badlakan 100x150 cm för 599 kronor.

Rosa hörlurar från Happy Plugs

Rosa i öronen

Som pricken över i på en rosa klädsel blir det med rosa headset till mobilen. Happy Plugs har satsat på en lång rad färger. Vi tycker att dessa In-Ear Pink Marble är superläckra. Priset är 349 kronor.

Drycker i färgen rosa:

CHILL OUT Syrah Rosé California

229,00 kr


Chill Out Delicate & Fruity har en fruktig och frisk doft med inslag av björnbär och hallon. Fruktig och smakrik med toner av hallon, björnbär och körsbär. Lång eftersmak med inslag av örtkryddor.

Passar bra till lättare rätter med ljust kött, sallader och grillad fisk.

Pierre Olivier Cuvée Rosé Prestige Brut

79,00 kr


Ekologiskt rosébubbel med fransk elegans. Passar utmärkt som apéritif, till buffémat och till rätter med skaldjur eller fågel, exempelvis räk- eller cesarsallad.