Fira nyår med hummer, oxfilé och lyxig hjortronglass.

Fira av det gamla året med en festmeny som innehåller ingredienser som är mångas nyårsfavoriter och som känns riktigt lyxiga: hummer och oxfilé. Linnéa har lagt till tillbehör som känns nyskapande och inte minst ger ett vackert intryck på tallriken.

Nyårsmeny med hummer, oxfilé och lyxig hjortronglass

Fira av det gamla året med en festmeny som innehåller ingredienser som är mångas nyårsfavoriter och som känns riktigt lyxiga: hummer och oxfilé. Linnéa har lagt till tillbehör som känns nyskapande och inte minst ger ett vackert intryck på tallriken.

Hummer med forellrom

En riktigt lyxig förrätt med krämig och syrlig smetana som toppas med lyxig hummer och rom och smörstekt rågbröd.

Vintips: Till denna lyxiga förrätt rekommenderar vi det mousserande vinet Faustino Cava Brut Reserva.

Parmainlindad oxfilé med tryffelkräm

Oxfilé är starkt associerat med nyår och här har Linnéa lindat in oxfilén med parmaskinka. Oxfilén serveras sedan med en smakrik svampkräm och hasselbacksrödbetor med brynt smör.

Vintips: I en lite billigare prisklass rekommenderar vi Expedition Malbec och i en lite högre prisklass blir riojan Faustino Gran Reserva en ypperlig kombo till oxfilén.

Hjortronglass med bränd maräng och hallon

Avsluta året med en riktigt god dessert i form av hjortonglass med bränd maräng och färska hallon. En riktig fullträff!

Vintips: Ett riktigt gott dessertvin förhöjer smaken på desserten och Nederburg Noble Harvest är fantastiskt gott till desserter som dessa.