Upptäck Larsen VSOP Sneaker Edition.

Nu har du chansen att lägga vantarna på din egen Larsen VSOP Sneaker Edition, men skynda dig, det är en limiterad upplaga.

Upptäck Larsen VSOP Sneaker Edition

Larsen Cognac har startat ett arbete med att försöka förändra den något förlegade synen på konjak-det gör man bland annat genom att lansera en limiterad upplaga – i vilken man tar inspiration från streetfashion och sneakerskulturen.

”Cognac är en premiumsprit med många stereotyper” – det är vad Larsen själva säger. En etablerad åsikt är att det är en snobbig dryck, för gamla rika män, på exklusiva herrklubbar. I och med det är risken att många missar den upplevelse som konjak bjuder in till. Nu vill Larsen att fler människor ska få ta del av och testa konjak. Nu finns i Systembolagets beställningssortiment en väldigt limiterad upplaga som vi skulle skynda oss att lägga vantarna på om vi var du – de finns bara 70 stycken av denna cleana och coola flaska. Inspirationen – sneakersvärlden givetvis. Man har tagit inspiration från sneakers till etiketten som är tillverkad i vitt läder med sömmar och detaljer av skosnören samt spänne. En spännande design både för dryckeskonnässörer och sneakerfantaster.

Larsen VSOP Sneaker Edition

654,00 kr


Larsen VSOP Sneaker Edition har en härlig doft av karamelliserad frukt och kryddor, torkade fikon och vanilj. Den har en balanserad fruktig smak med fatkaraktär.

– Vi såg sneakerskulturen som en perfekt värld för oss att referera till för att lyckas nå en ny målgrupp. Det kanske inte känns självklart, men det finns faktiskt likheter i att samla på konjak som det är att samla på sneakers, säger Audrey F, senior varumärkeschef på Anora som äger Larsen, i pressmeddelandet.

03.07.2023