Boulard VSOP Rye Cask - provning online.

Under den här digitala provningen provar vi Boulards riktigt intressanta Calvadosnyhet Boulard VSOP Rye Cask som lagrats på amerikanska rye whiskey fat.

Boulard VSOP Rye Cask

När det är 8 minuter kvar av provningen får vi tyvärr problem med det tekniska och bilden försvinner, dock fortsätter provningen och avslutas med endast ljud. Vi beklagar detta!

Boulard är en av de mest välkända producenterna av Calvados. I det här fallet har Boulard slutlagrat en Calvados av VSOP kvalitet i fat där det tidigare vilat en amerikansk Rye Whiskey. Eftersom det inte är förenat med lagstiftningen för vad som får kallas Calvados förvandlas dessa ädla droppar direkt till en Eau-de-vie de Cidre.

Efter provningen rekomenderar dig vi att blanda Boulards version av drinken Manhattan.

Provningen leds av folk o folks egen dryckesexpert Mats Claësson. Produkten finns i Systembolagets beställningssortiment

Vi provar:

Boulard VSOP Rye Cask

619,00 kr


Boulard VSOP Rye Cask doftar härligt av äppelpaj och vanilj med en touch av ek och smaken har inslag av mogna äpplen, Crème brûlée och en hint av lakrits. Eftersmaken är lång och elegant.

Se provningen här:

Vinprovning digitalt

Vinprovningar online.


Är du nyfiken på intressanta viner från olika producenter runtom i världen? Här hittar du våra onlineprovningar som du kan titta på när du har tid och möjlighet. 

Läs mer »