Buda om exklusiv glöggprovning i Musikhjälpen 2022.

Blossa har i år startat en auktion där högstbjudande vinner en exklusiv glöggprovning för 10 personer på Ulfsunda slott med Chief Blender Åsa Orsvärn. Pengarna går oavkortat till Musikhjälpen 2022.

Åsa Orsvärn och en flaska Blossa framför bild av Ulfsunda slott.

Tycker du liksom vi att glögg förtjänar att stå i finrummet mer? Då kanske en slottsprovning av glögg skulle vara något för dig? Samtidigt kan du bidra till att hjälpa barn på flykt.

Provningen sker den 21 december på Ulfsunda slott strax utanför Stockholm, och efter provningen ingår en läcker fyrarättersmiddag med tillhörande vinpaket.

Ni välkomnas på fördrink 18:30 och visas sedan ner för en privat sittning i Ulfsunda slotts vackra vinkällare. Här får ni träffa Åsa Orsvärn, Chief Blender på Blossa, som berättar om de olika glöggsorter ni får prova. Ni får även lära er om Blossas historia och hantverk. Ni får smaka de traditionella produkterna, Trestjärnig-sortimentet och även unik möjlighet att smaka tidigare årgångsglögg som inte finns till försäljning. Efter provningen får ni njuta av en fyrarättersmiddag inklusive exklusivt vinpaket.

Ulfsunda slotts vinkällare.

Foto: Thomas Wingstedt

Glöggprovningen kommer hållas i Ulfsunda Slotts vackra vinkällare.

Så får du chans att gå på glöggprovningen

Glöggprovningen hålls som ett bidrag till Musikhjälpen 2022 och den som lägger högst bud vinner. För att vara med i auktionen går du in på Tradera och lägger ett bud på Blossas exklusiva glöggprovning. Pengarna går sedan oavkortat till årets Musikhjälpen, och bidragen i år går till att öka tryggheten och förbättra tillvaron för barn och unga under 18 år som lever i pågående flyktsituationer runtom i världen. Läs mer om Musikhjälpen här. Sista dag att lägga bud är 18 december 2022, kl 15:17.

Mer info:

Detta ingår på Ulfsunda slott:

  • Unik upplevelse för max 10 personer

  • Provning av Blossa glögg – inklusive tidigare årgångsglögg – med chief blender Åsa Orsvärn.

  • Fyra rättersmiddag inklusive exklusivt dryckespaket.

Övrig info:

  • Åldergräns 18 år.

  • Vinnaren bekostar själv eventuell resa och logi.

  • Upplevelsen gäller max 10 personer.

  • Datumet 21 december 2022 är fast och går inte att ändra. Tiden kl 18.30 något flexibel.

  • Maten går att anpassa efter allergier eller annan specialkost.

  • Provningen och dryckespaketet går att göra helt alkoholfri.

07.12.2022