John Lundvik lanserar det eleganta bubblet Pour Toi.

Mello-stjärnan John Lundvik har bytt scenen mot vingården en stund och lanserar nu Pour Toi – ett alldeles ypperligt ekologiskt mousserande vin.

John Lundvik lanserar mousserande vinet Pour Toi.

Tidigare har du kanske sett John Lundvik på Melodifestivalens scen eller i den stora Eurovisionfinalen 2019? Han har även varit ett omtyckt ansikte i Diggiloo, Let's Dance och Sveriges Mästerkock VIP. Nu tar han steget in i vinvärlden.

Han har själv varit på plats och jobbat bredvid teamet som tagit fram vinet i Bourgogne, och varit engagerad i alla aspekter av produktionen både i Sverige och i Frankrike. Allt för att skapa ett bubbel som både representerar honom och som han tror att hans publik ska kunna uppskatta.

– Fokus har varit på att skapa ett seriöst mousserande vin för de ögonblick då människor möts – på mingel, innan middagen eller i goda vänners lag, säger John Lundvik om vinet.

John Lundvik med Pour Toi på vingården i Bourgogne.
John Lundvik har själv varit med på vingården i Bourgogne där Pour Toi vuxit fram.

John Lundviks bubbel - en blanc de blancs

Pour Toi har tillverkats av producenten Veuve Ambal i staden Beaune i Bourgogne och är en blanc de blancs - alltså har enbart vita druvor använts. Smaken är torr, frisk och elegant, med en doft av persika och aprikos, följt av en harmonisk textur med subtila toner av mandarin och apelsin.

Flaskans design togs fram för att reflektera något enkelt och ärligt, som John även beskriver sig själv. Etiketten pryds av John egen signatur för att ytterligare sätta hans personliga prägel på vinet.

Pour Toi John Lundvik Blanc de Blancs Brut

99,00 kr


Pour Toi John Lundvik Blanc de Blancs Brut är ett härligt blommigt och fruktigt mousserande vin, gjort på endast gröna druvor som ger det en frisk och elegant smak. I doften finns bland annat persika och aprikos, följt av subtila toner av mandarin och apelsin.

"Vi kan konstatera att John Lundvik gör en mycket lyckad debut i kändisvin genren och klockar in full pott, 5/5 poäng!"

– Boxtoppen, januari 2024.

Bra val, av vinhyllan.se.
Camp Sparkling Brut med två goda röror.

2 goda röror till bubbel.


Plockmat och bubbel är en perfekt kombination - oavsett om ni bara är två som vill ha en mysig kväll eller om det vankas fest. Här har vi tagit fram två goda röror som passar på en bit surdegsbaguette till ett gott, franskt mousserande vin.

Läs mer »
Briefikon på träbord.

Briefikon.


Det är något med kombinationen fikon, varm brie och balsamvinäger. Det blir bara helt rätt! Här har Linnéa satt ihop en enkel förrätt eller smårätt med dessa smaker.

Läs mer »