Glöggprovning online: 3 x BLOSSA med chief blender Åsa Osvärn.

Lär dig mer om glögg! Välkommen på onlineprovning tillsammans med Åsa Orsvärn, Chief Blender för BLOSSA och vår dryckesexpert Mats Claësson.

Blossa glöggprovning

Vad vore väl december utan en god glögg?

Här kan du se vår glöggprovning från 2021 tillsammans med dryckesexperten Mats som kvällen till ära fick sällskap av Åsa Orsvärn, mångårig chief blender för Blossa. Vi vågar nog sticka ut hakan och säga att det Åsa inte vet om glögg är inte värt att veta.

Här kan du se hela provningen >>

Blossa 21, Blossa Sparkling Red och Blossa Trestjärnig Brons

Vi testade två spännande nyheter för 2021, årets glögg Blossa 21 som har en härlig smak av solmogna apelsiner samt Blossa Trestjärnig Brons som i smaken har ett läckert stråk av whiskey, samt en favorit i repris: Blossa Sparkling & Spices Classic Red.

Produkterna finns i Systembolagets beställningssortiment, men finns lagerförda i många butiker, så titta gärna på Systembolagets hemsida i god tid innan du deltar i provningen.

I provningen ingår:

Blossa Trestjärnig Brons

115,00 kr


Blossa Trestjärnig Brons spetsas med whiskey vilket ger den en kryddig doft och en rund, mild rökighet i eftersmaken. God som avec till kaffe, chokladpraliner eller julgodis.

Blossa Sparkling & Spices Classic Red

99,00 kr


Blossa Sparkling & Spices Classic Red bjuder på en balanserad sötma och en trevlig kryddighet. Ett mycket trevligt inslag på glöggfesten. Serveras väl kyld.