Vinprovning i Göteborg – Nya pärlor i sortimentet.

Nu drar vi äntligen igång med fysiska vinprovningar och vi börjar i Göteborg den 4 november på Hotell Tidbloms. Läs mer om provningen och anmäl dig här.

Flera vinglas på rad

Det är med stor glädje vi nu återupptar våra vinprovningar och den första blir på Sveriges framsida den 4/11 på Hotell Tidbloms i Olskroken. Här har vi valt ut några riktiga vinpärlor som lanserats under den senaste tiden. Välkommen!

Vi kommer att prova sju utvalda viner och provningen kommer att ledas av folk o folks egen dryckesexpert Mats Claësson. Det kommer också finnas ytterligare några produkter för egen provning. Vinprovningen kostar 450 kr per person och då ingår en utvald köttvarmrätt med vin därtill. 

När: Torsdag 4 november 2021.

Tid: 18.30

Adress: Tidbloms Hotel, Hotell Tidbloms, Olskroksgatan 23,  Göteborg.

Boka en plats till vinprovningen

Eftersom vi håller på att uppdatera vårt boknings- och betalningssystem så får vi denna gång göra som på den gamla goda tiden. Du anmäler dig genom att maila mats.claesson@anora.com och du får din plats bekräftad via mejl. Om provningen blir fullbokad blir du tillfrågad om du vill bli uppsatt på en kölista.

Betalning skall ske senast två dagar innan provningsdatum på swishnummer 123 129 33 23. Om inte betalning genomförs i tid kommer platsen att gå till personer på kölistan.

Varmt välkommen!

Vinerna vi kommer prova:

Robert Weil Rheingau Riesling Trocken

199,00 kr


Vinet har en attraktiv rieslingdoft med inslag av gröna äpplen, päron, lime, vita blommor och mineral. Vinet är torrt med frisk syra, bra balans och smaklängd med fina toner av päron, lime, persika vita blommor och mineral.

Luigi di Grasso Piemonte Barbera

119,00 kr


Luigi di Grasso Piemonte Barbera har en nyanserad doft med inslag av mörka körsbär, röda frukter, örtkryddor och en fläkt av lakrits. Smaken är medelfyllig, fruktig och fint balanserad med inslag av mörka bär, röda körsbär, skogshallon och ett stråk muskotnöt.

Xavier Vignon Natura in Fine, Naturvin

149,00 kr


Ett naturvin som har en inbjudande doft med mörka frukter och bär som paras fint med färska örter, lavendel, stendamm och piptobak. Smaken är medelfyllig med bra balans och toner av björnbär, mörka plommon, örter, torkad tomat och tobak.

Domaine Richard Rottiers Moulin à Vent Mortperay

239,00 kr


Domaine Richard Rottiers Moulin à Vent Mortperay har en inbjudande doft och medelfyllig smak med fin fruktighet och syra som lever i harmoni med mogna tanniner samt toner av mörka frukter, körsbär, kryddor samt en spets av lakritskola.

Château Malescasse 2016

349,00 kr


Château Malescasse 2016 har en nyanserad och intensiv doft med inslag av mörka och röda bär, ceder, tobak och kryddor. Vinet har stadig strävhet med mogna och finkorniga tanniner. Vinet är fylligt och intensivt med toner av mörka frukter och bär, röda plommon, kryddor, ceder samt ett stråk av lakrits.