Webinar och virtuell provning av spanska röda viner i traditionell stil.

Den 24 september kommer dryckesexperten Mats att hålla en online-provning med traditionella spanska viner, kända för tydliga mognadsaromer och fatkaraktär.

Spanska viner och tapas
Spanska viner och tapas

Torsdagen den 24 september kl. 18 - helt kostnadsfritt

Missade du provningstillfället? Se provningen här >>

Genom tiderna har Spanien varit känt för sina röda viner som har lagrats i ekfat och i flaskan under lång tid innan lansering. Det ger viner med tydliga mognadsaromer och markerad karaktär från ekfaten. En traditionell stil som vi svenskar älskade under 80-talet och 90-talet, och som nu verkar ha fått en liten renässans.

Vi kommer att prova två utvalda viner, en från Rioja och en från Valdepeñas. Provningen kommer att ledas av folk o folks egen dryckesexpert Mats Claësson. 

Provningen äger rum den 24 september kl. 18.00-18.40 och är helt kostnadsfri. När du anmäler dig får du ett mail med en länk som du klickar på vid provningen.

ANMÄL DIG HÄR ->>

Vi kommer att prova följande viner:

Faustino I Gran Reserva 2010

189,00 kr


Faustino I Gran Reserva 2009 har en mycket nyanserad och kryddig doft med fina inslag av solmogna mörka frukter, fat, vanilj, ceder, torkade frukter, piptobak och en fläkt av choklad. Smaken är kryddig och balanserad med fat, solmogna mörka frukter, torkad frukt, kanel, vanilj och en fläkt av torkade örter.