Kategori

BLOSSA glögg - årets nyheter.

Anrika Blossa släpper under hösten ytterligare tre nya glöggvarianter.

Blossa Saffran

Blossa glögg har på 150 år gått från tillverkning i en källare i Gamla stan till att bli stort, välkänt och starkt förknippat med vinter och svenska traditioner. I år släpper det omtyckta varumärket tre nya produkter: Blossa 20 Myntathé, Blossa Saffran och Blossa Sparkling & Spices Red.

Det var den framgångsrike vinhandlaren Johan Daniel Grönstedt som i mitten av 1800-talet började framställa glöggen. Än i dag utgår alla glöggprodukter i Blossafamiljen från det gamla receptet och dess detaljer är en väl bevarad hemlighet.

– Vi är stolta över allt som det klassiska varumärket Blossa står för och att vi i dag kan erbjuda våra kunder ett så brett sortiment – något för alla helt enkelt. Glöggen är fortfarande hantverksmässigt framställd av skickliga yrkesmänniskor, om än i stor skala, säger Åsa Strömberg, Senior Brand Manager på Blossa.

För att få den så uppskattade Blossasmaken används noga utvalda europeiska viner samt äkta kryddor som extraherats i sprit under flera månader. Den alkoholfria glöggen är för smakens skull också gjord på äkta vin, som avalkoholiserats så att alkoholen försvinner.

Läs mer om årets glöggnyheter från Blossa:
Utskrift
Relaterat Innehåll

Se om produkten finns i lager på ditt Systembolag

Ingen butik vald Aktuell Systembolagsbutik:

Finding nearest stores...

Systembolagsbutiker som har produkten i lager