En sammetslen och krämig cocktail med inslag av akvavit, vanilj, kola och apelsin. Använd din kreativitet och garnera med något festligt till påskhelgen.
3 cl O.P. Andersson Aquavit Original
2 cl Poli Bomb
1 cl Kron Triple Sec
2 cl färsk apelsinjuice
2 cl grädde
Skaka alla ingredienser i en shaker.
Sila ner i ett martiniglas.
Garnera med en festlig påskdekoration.
Sverige
299 kr
O.P. Anderson är en mjuk akvavit med en välbalanserad kryddighet med tydlig smak av kummin, anis och fänkål.
Passar både i drinkar som denna och till påskbordets sill, lax, skaldjur och lagrade ost!
Som en hyllning till den världsberömda svenska skådespelerskan så kommer här ett fantastiskt och elegant drinkrecept med O.P. Anderson och Xanté!
Läs merMan behöver inte alltid ha sill till nubbe. Ibland kan det vara gott med en god laxröra också. Servera gärna laxröran i fina snapsglas.
Läs merAtt smaksätta sin egen sill är lätt, och det här receptet med Västerbottensost tillsammans med sill och dill är en klockren kombination.
Läs merTill all påskmat finns det minst ett kryddat brännvin som passar till och kan lyfta smakerna i rätterna. Kryddmästare Jonas Odland ger rekommendationer på snaps till påskbordets vanligaste rätter.
Läs merHär produceras svenska snapsklassiker som Gammal Norrlands Akvavit, Bäska Droppar och, inte minst, flaggskeppet O.P. Anderson.
Läs mer