En innovativ och spännande mingelrätt med päron och stekt halloumi. Så gott och så enkelt!
En innovativ och spännande mingelrätt med päron och stekt halloumi. Så gott och så enkelt!
Skär halloumi i stavar och stek i lite olja tills de blir gyllene.
Skär päronen i skivor och dela på mitten. Skär bort ev kärnor och lägg ut päronskivorna på ett fat.
Lägg på en bit halloumi på varje päron. Klicka på marmelad, lägg på lite färsk basilika på varje snitt och stick igenom en cocktailpinne.
USA
235 kr
Friskt rosévin med toner av röda bär och en lätt kryddighet. Utmärkt till lättare rätter med ljust kött, sallader och grillad fisk.
Italien
99 kr
Ett friskt och smakrikt rosévin från Italien med toner av jordgubbar, hallon och rosor. Perfekt som aperitif.
Recept: Linnéa Seidel
folk o folks matskribent Linnéa tipsar om den bästa mingelmaten att bjuda gästerna på innan middagen. Här är recept på rödbetshummus med stekt libabröd.
Läs merRecept på matiga morotsbiffar som med lite smulad fetaost blir en perfekt start på minglet.
Läs merTapas är underbart att servera till minglet, eller om man vill ha en middag med många olika smaker!
Läs merLabneh är en specialitet från Mellanöstern som gärna serveras med en bit bröd. Här får populära Beirut Cafés recept på den krämiga yoghurtsåsen.
Läs mer