Rotfruktschips med löjrom och vispad crème fraîche kan vara ett av världens bästa tilltugg. Ruskigt enkelt men imponerar alltid på gästerna.
Kanske är det världens bästa tilltugg? Att servera chips med vispad crème fraîche, löjrom och lite grönt. Inte nog med att det är bland det godaste jag vet, det är ruskigt enkelt att göra men imponerar alltid! Ett perfekt tilltugg att servera innan påskmiddagen!
Lägg ut chipsen på ett fat.
Vispa upp crème fraîche till en riktigt fast kräm.
Spritsa ut uppvispad crème fraîche på chipsen. Toppa med små klickar löjrom, färsk gräslök och färsk dill.
Nyhet
Spanien
107 kr
Friskt och bubbligt med smak av päron, citrus och hints av bröd. Perfekt till mingel och lättare förrätter.
Frankrike
509 kr
En elegant Champagne med delikata bubblor och smak av gröna äpplen, citrus och rostat bröd. Perfekt för speciella tillfällen.
Recept: Linnéa Seidel
En fräsch påsksill som lättar upp den tunga maten vi ofta äter under högtiderna. Sillen smaksätts med palsternacka, gurka, dill och gräslök och blir ett trevligt inslag på påskbordet.
Läs merDet här goda receptet på hel laxsida med rostad potatissallad är ett perfekt alternativ till påskmiddagen som räcker till hela familjen.
Läs merEn matig lammgryta med späda morötter som är lika god till kokt ris som potatis.
Läs merEn underbar tårta dekorerad med chokladägg och rostad mandel. Duka fram och låt dina gäster hänföras.
Läs merBiscotti med smak av äpple, apelsin, kanel och mandel som är supergoda till kaffet och en skvätt calvados.
Läs mer