Yuzuglass med mandelflarn.

En god och spännande efterrätt baserad på citrusfrukten yuzu. Serveras med mandelflarn och saltstänkt kolasås. 

två skålar med yuzuglass med mandelflarn på marmorbord

4

4 h 0 min

Yuzu är Christin Kashous absolut bästa citrusfrukt! Den kommer ursprungligen från Ostasien och används framförallt som en ersättare för citron. Yuzu är som en blandning mellan grapefrukt och mandarin och smakar väldigt beskt, men också syrligt och sött. Ett recept från Christin Kashou, Sveriges mästerkock 2021.

Dryckestips till glassen:

Recept: Christin Kashou

Okonomiyaki på en svart tallrikOkonomiyaki med zucchini.

Okonomiyaki är en streetfoodrätt från Japan. I Christin Kashous recept görs en enkel okonomiyaki med zucchini istället för vitkål. Gott!

Läs mer
Vinnare av Sveriges mästerkock 2021 – nu med egen kokbok. Christin Kashou - Vinnaren av Sveriges mästerkock 2021.

Christin Kashou är vinnare av årets vinnare av Sveriges mästerkock och är nu aktuell med kokboken "Mina asiatiska favoritrecept".

Läs mer
två grillade majskolvar på svart fat Grillad majs med miso ponzu.

Grillad majs med miso ponzu passar utmärkt både som förrätt och tillbehör till grillat. Ett recept från Christin Kashou, Sveriges mästerkock 2021.

Läs mer
YOKO Riesling, Furmint och SakeYOKO - noggrant utvalda viner för det asiatiska köket.

YOKO är en vinserie framtagen för att matcha smakerna i det asiatiska köket. Först ut är en tysk riesling och en sake från Japan.

Läs mer