Små filodegspajer med salt ost och rödbetor.
Linnéa har tagit fram tre recept som passar perfekt till vinterns glöggstunder! Här är ett recept på läckra små filodegspajer att förhöja glöggmyset med!
Läs mer »Linnéa har tagit fram tre recept som passar perfekt till vinterns glöggstunder! Här får du recept på bakad Västerbottensost med fikonmarmelad!
200 g smördeg (två plattor)
100 g västerbottenost i bit
Fikonmarmelad
Pepparkakor
Låt smördegsplattorna tina i rumstemperatur. Lägg på en bakplåtspappersklädd plåt. Kavla ut dem något. Dela varje platta i 6 lika stora bitar.
Skär osten i 12 kuber. Placera en ostkub på varje liten smördegsplatta. Tryck ner den ordentligt.
Grädda i 200°C i cirka 10 minuter eller tills osten smält och börjat få lite färg.
Klicka på 1 tsk fikonmarmelad på varje bakad smördegsbit och strö över krossade pepparkakor. Servera ljumna.
Recept: Linnéa Seidel
Linnéa har tagit fram tre recept som passar perfekt till vinterns glöggstunder! Här är ett recept på läckra små filodegspajer att förhöja glöggmyset med!
Läs mer »Linnéa har tagit fram tre recept som passar perfekt till vinterns glöggstunder! Här får du recept på pepparkakssticks med lingoncrème.
Läs mer »