Rårakor med pepparrotskräm och kallrökt lax.
En frasig råraka som toppas med hemgjord pepparrotskräm med styrka efter behag. Toppas med kallrökt lax och några ärtskott för dekoration.
Läs mer »Enkel och gott tilltugg till välkomstbubblet i påsk! De krispiga gurkskivorna är perfekta som botten på dessa snittar som får god smak av tångkaviar och sesamfrön.
Små fina gurksnittar är enkla att göra och passar perfekt som tilltugg. Färsk krasse är pepprig och god i smaken och passar perfekt att toppa dessa med.
/Linnéa
200 g smetana
örtsalt
1 gurka
1 burk (90 g) tångkaviar
svarta sesamfrön
krasse
Vispa upp smetana och smaka av med örtsalt. Fyll en spritspåse och klipp ett litet hål i den.
Skala gurkan, jag lämnar lite skal kvar för det är dekorativt. Skär den i skivor.
Spritsa ut lite smetana på varje gurkskiva. Toppa med tångkaviar, svarta sesamfrön och klippt krasse.
79,00 kr
100,00 kr
Till påskens gurksnittar kan du med fördel servera ett friskt och fruktigt bubbel. Je m'appelle Belle Blanc de Blancs Brut har en inbjudande doft med inslag av gula äpplen, päron och fläder. Smaken är torr och frisk och fruktig med trevliga inslag av äpplen, fläder och melon.
Recept: Linnéa Seidel
En frasig råraka som toppas med hemgjord pepparrotskräm med styrka efter behag. Toppas med kallrökt lax och några ärtskott för dekoration.
Läs mer »Sparris måste vara vårens mest älskade primör! Här har Linnéa gjort ett recept till påskmiddagen där smörstekt sparris serveras med krämigt ägg och smakrik ostkräm.
Läs mer »Denna porchetta på lamm blir en maffig huvudattraktion på påskbordet! Servera med krispig potatis och smakrik sky - och varför inte ett gott rödvin?
Läs mer »Till påskens efterrätt har Linnéa bakat en ljuvlig påsktårta med smak av mjölkchoklad, pistage och apelsin.
Läs mer »Här har Linnéa gjort ett påskgodis med lite vuxnare smaker - underbara små chokladtryfflar med passionsfrukt och kokos.
Läs mer »