Gurksnittar med smetana och tångkaviar.

Enkel och gott tilltugg till välkomstbubblet i påsk! De krispiga gurkskivorna är perfekta som botten på dessa snittar som får god smak av tångkaviar och sesamfrön.

Gurksnittar med tångkaviar.
Je m'appelle Belle Blanc de Blancs Brut

Je m'appelle Belle Blanc de Blancs Brut

Frankrike

Systembolaget nr:

59613

79,00 kr

100,00 kr


logo

20

Små fina gurksnittar är enkla att göra och passar perfekt som tilltugg. Färsk krasse är pepprig och god i smaken och passar perfekt att toppa dessa med.

/Linnéa

Gurksnittar med tångkaviar:

Ingredienser

  • 200 g smetana

  • örtsalt

  • 1 gurka

  • 1 burk (90 g) tångkaviar

  • svarta sesamfrön

  • krasse

Gör så här

    1. Vispa upp smetana och smaka av med örtsalt. Fyll en spritspåse och klipp ett litet hål i den.

    2. Skala gurkan, jag lämnar lite skal kvar för det är dekorativt. Skär den i skivor.

    3. Spritsa ut lite smetana på varje gurkskiva. Toppa med tångkaviar, svarta sesamfrön och klippt krasse.

Bubbel till gurksnittarna:

Je m'appelle Belle Blanc de Blancs Brut

79,00 kr

100,00 kr


Till påskens gurksnittar kan du med fördel servera ett friskt och fruktigt bubbel. Je m'appelle Belle Blanc de Blancs Brut har en inbjudande doft med inslag av gula äpplen, päron och fläder. Smaken är torr och frisk och fruktig med trevliga inslag av äpplen, fläder och melon.

Recept: Linnéa Seidel