Rödbetshummus med stekt libabröd.
folk o folks matskribent Linnéa tipsar om den bästa mingelmaten att bjuda gästerna på innan middagen. Här är recept på rödbetshummus med stekt libabröd.
Läs mer »En innovativ och spännande mingelrätt med päron och stekt halloumi. Så gott och så enkelt!
En innovativ och spännande mingelrätt med päron och stekt halloumi. Så gott och så enkelt!
200 g halloumi
2 stora fasta päron
1 dl björnbärsmarmelad
Färsk basilika
Cocktailpinnar
Skär halloumi i stavar och stek i lite olja tills de blir gyllene.
Skär päronen i skivor och dela på mitten. Skär bort ev kärnor och lägg ut päronskivorna på ett fat.
Lägg på en bit halloumi på varje päron. Klicka på marmelad, lägg på lite färsk basilika på varje snitt och stick igenom en cocktailpinne.
79,00 kr
111,00 kr
Till vår mingelmat tycker jag vi häller upp ett par glas av Xanté Sparkling & Pear. Drycken är ett kärleksbarn mellan päronlikören Xanté och ett sprakande vin från Emilia Romagna i Italien. Drycken har en fin doft av mogna päron.
Recept: Linnéa Seidel
folk o folks matskribent Linnéa tipsar om den bästa mingelmaten att bjuda gästerna på innan middagen. Här är recept på rödbetshummus med stekt libabröd.
Läs mer »Recept på matiga morotsbiffar som med lite smulad fetaost blir en perfekt start på minglet.
Läs mer »Tapas är underbart att servera till minglet, eller om man vill ha en middag med många olika smaker!
Läs mer »Labneh är en specialitet från Mellanöstern som gärna serveras med en bit bröd. Här får populära Beirut Cafés recept på den krämiga yoghurtsåsen.
Läs mer »