Påsksill med palsternacka, gurka, dill och gräslök.
En fräsch påsksill som lättar upp den tunga maten vi ofta äter under högtiderna. Sillen smaksätts med palsternacka, gurka, dill och gräslök och blir ett trevligt inslag på påskbordet.
Läs mer »Rotfruktschips med amerikansk löjrom och vispad crème fraîche kan vara ett av världens bästa tilltugg. Ruskigt enkelt men imponerar alltid på gästerna.
Kanske är det världens bästa tilltugg? Att servera chips med vispad crème fraîche, löjrom och lite grönt. Inte nog med att det är bland det godaste jag vet, det är ruskigt enkelt att göra men imponerar alltid! Ett perfekt tilltugg att servera innan påskmiddagen!
100 g friterade rotfruktschips
2 dl créme fraîche
40 g amerikansk löjrom (eller annan löjrom)
färsk gräslök
färsk dill
Lägg ut chipsen på ett fat.
Vispa upp crème fraîche till en riktigt fast kräm.
Spritsa ut uppvispad crème fraîche på chipsen. Toppa med små klickar löjrom, färsk gräslök och färsk dill.
120,00 kr
Både smak och doft i Fleur de Vignoble Crémant de Bordeaux Brut har tydliga inslag av solmogna gula äpplen, nötter, nougat, nyrostat bröd samt uppfriskande toner av citronzest. Den andra jäsningen på flaska ger upphov till en finstämd syra och eleganta små bubblor samt en ökad smakrikedom. Eftersmaken är lång och ihärdig likt en efterlängtad kyss.
Recept: Linnéa Seidel
En fräsch påsksill som lättar upp den tunga maten vi ofta äter under högtiderna. Sillen smaksätts med palsternacka, gurka, dill och gräslök och blir ett trevligt inslag på påskbordet.
Läs mer »Det här goda receptet på hel laxsida med rostad potatissallad är ett perfekt alternativ till påskmiddagen som räcker till hela familjen.
Läs mer »En matig lammgryta med späda morötter som är lika god till kokt ris som potatis.
Läs mer »En underbar tårta dekorerad med chokladägg och rostad mandel. Duka fram och låt dina gäster hänföras.
Läs mer »Biscotti med smak av äpple, apelsin, kanel och mandel som är supergoda till kaffet och en skvätt calvados.
Läs mer »