8 läckra recept med tryffel.
Tryffel - denna smakrika, dyra knöl som får tankarna att dras till norra Italien. Här har vi samlat 8 recept med tryffel som får det att vattnas i munnen.
Läs mer »Här hittar du alla våra svampbaserade recept med tillhörande vintips.
Tryffel - denna smakrika, dyra knöl som får tankarna att dras till norra Italien. Här har vi samlat 8 recept med tryffel som får det att vattnas i munnen.
Läs mer »Har du hittat karljohanssvamp på skogsturen? Grattis! Då tipsar vi om detta enkla men goda recept på pasta med karljohanssvamp, vitt vin och parmesan.
Läs mer »Vill du grilla något vegetariskt men har tröttnat på halloumin kan vi starkt rekommendera dessa portabelloburgare istället! Här med smakfull topping av blåmögelost och karamelliserad lök.
Läs mer »Bland det enklaste och godaste du kan göra med dina kantareller är en klassisk, gräddig kantarelltoast. Här är ett enkelt recept som passar finfint till förrätt eller lättare lunch.
Läs mer »Den här veckan lagar Linnéa stekt gös, med silkeslen potatispuré och smörstekta kantareller som fått fint sällskap av purjolök.
Läs mer »Svamplyckan blir extra stor när man hittar ett sånt här recept att använda svampen till! Här blandas sensommarens bästa smaker på ett ypperligt sätt och vi skålar gärna in middagen i ett glas svalt vin från Bourgogne.
Läs mer »En vegetarisk lasagne behöver absolut inte vara tråkig! Här är en otroligt smakrik variant med taleggio och svamp bland annat.
Läs mer »Stefan Ekengren är aktuell med nya kokboken "Potatis" som innehåller cirka 90 recept med vår mest älskade knöl! Här delar han ett av recepten och lär oss göra hemgjord gnocchi.
Läs mer »Krämig kycklinggratäng med soltorkade tomater, senap och massa härlig smakrik ost. En favorit som passar fin både till vardag och fest.
Läs mer »Vår dryckesexpert Mats har återigen stått vid spisen och skräddarsytt ett recept på marinerad lammytterfilé som serveras med skivad bakpotatis/aubergine samt både rödvinssås och murkelsås.
Läs mer »Strudel är populär rätt i Tyskland, Österrike samt östra Europa. Den här vegetariska varianten är fylld med en otroligt god purjolöksröra som får en extra piff av stekta champinjoner. Servera strudeln tillsammans med ett glas rosé eller pinot noir.
Läs mer »Linnéa har lagat en krämig men samtidigt fräsch kycklinggryta med svamp som fått smak av färska örter och citron.
Läs mer »Linnéa bjuder på lyxig snabbmat - tryffelpasta med strimlad biff, parmesan, spenat och såklart svart tryffel.
Läs mer »Linnéa bjuder på ett smarrigt tilltugg till bubbel i form av filodegsrullar med fetaostfyllning och en ljuvlig vitlöksdipp. Servera rullarna med en bubblig crémant från Bordeaux.
Läs mer »Linnéa har gjort en riktig god och höstig gryta med fläskfilé, champinjoner och kabanoss som kan serveras med både ris, potatis eller bröd.
Läs mer »Martin Nordin visar ett otroligt gott recept på vit pizza med svamp, syrad gul tomatsås och pumpa från sin kokbok "Laga Svamp". Dags att göra hemgjord pizza!
Läs mer »Här får du ett gott och krämigt recept på svamprisotto gjord på karljohanssvamp och cashewsmör från kokboken "Laga Svamp" av Martin Nordin.
Läs mer »Ett krämigt och gott recept på svamppasta från kokboken "Laga Svamp" av Martin Nordin.
Läs mer »Ljuvligt recept på pizza bianco med parmesan och svamp som får smaklökarna att jubla.
Läs mer »Martin och Lisa visar här sitt underbara recept på en italiensk svamprisotto som toppas med parmesan och prosciutto.
Läs mer »Linnéa bjuder på spanska pinchos och har gjort superenkla spett med smör- och vitlöksfrästa champinjoner, bröd och skinka.
Läs mer »En vegansk boeuf bourguignon där grytan får sin mustighet från belugalinser, kastanjechampinjoner och rotfrukter.
Läs mer »En härligt gräddig höstgryta med vilt och svamp från Madeleine Landleys nya bok Grytor. Se recept på hennes jägargryta med skogschampinjoner och lingon här.
Läs mer »En stor, lyxig ost- och lökpaj. Servera som kräfttillbehör eller förrätt skuren i bitar och toppad med kräftstjärtar, dillkräm och smörstekta kantareller.
Läs mer »Man behöver inte ta på sig spenderbyxorna och ge sig ut på stjärnbeströdda lyxkrogar för att få en stor smakupplevelse. Här en gourmétmiddag för liten peng.
Läs mer »Linnéa lindar oxfilén med parmaskinka och serverar med en smakrik svamp- & tryffelkräm och hasselbacksrödbetor med brynt smör.
Läs mer »Linnéa har smaksatt sin risotto med vin, trattkantareller, Västerbottensost, rödbetor och pumpa. Till det har hon ugnsbakat en bit dovhjort och serverar ett kryddigt rödvin.
Läs mer »Lagom till kräftpremiären bjuder Linnéa här på ett underbart recept på kantarellpaj i portionsformar med lagrad ost och brie!
Läs mer »Viggo bjuder på sitt enklaste pastarecept, en härlig spaghetti carbonara med mycket smak och en twist.
Läs mer »För att lyxa till det lite extra har Linnéa även haft i havskräftor. Vill du hellre ha gratinerad hummer passar den här risotton även utmärkt att ha till!
Läs mer »Supergod kycklingsallad som både mättar och imponerar på sällskapet! Servera med ett glas Cava och du har en mycket somrig middag!
Läs mer »Laga Linnéas härliga soppa med grädde, svamp och toner av madeira.
Läs mer »Linnéa har experimenterat med vegetariska biffar och här är en riktig fullträff!
Läs mer »En läcker rätt med lammfilé i rödvinsmarinad och en risotto med färska örter, shiitakesvamp och vällagrad ost.
Läs mer »Här kan man välja den svamp man tycker bäst om eller har tillgång till. Puréns sälta och fyllighet passar otroligt bra tillsammans med björnbärsmarmeladen och osten. Får du dessutom lite marmelad och ost över har du något gott att smaska på även efter mat.
Läs mer »Ett helt underbart recept på grillad ryggbiff, krossad potatis och härliga balsamico-champinjoner. Här hittar du recept och tips på vin som passar till.
Läs mer »Med ett riktigt bra pastarecept i rockärmen kan du enkelt trolla fram en lyxmåltid på mindre än 20 minuter. Perfekt om man får middagsgäster man inte riktigt räknat med eller när orken är på noll men man ändå vill äta gott.
Läs mer »Ett riktigt gott surdegsbröd med örtsmör, marinerad stekt flankstek, karamelliserad rödlök, smörstekta kantareller och så lite rårörda lingon på det.
Läs mer »En variant av den franska rätten coq au vin, fast här tillagas allt i en och samma stekpanna eller gryta.
Läs mer »