Barracuda Winter Spiced – ny rom med smak av julen.

Den 1 november gör Barracuda Winter Spiced entré i det tillfälliga sortimentet på Systembolaget. Här blandas klassiska julkryddor med karibiska smaker.

Barracuda Winter Spiced

Lagom till vinterns alla bjudningar lanseras Barracuda Winter Spiced - en smaksatt rom med tydlig smak av julens härligaste kryddor. Produkten lanseras i Systembolagets tillfälliga sortiment 1 november.

Julen är en spännande tid med bjudningar och middagar mest hela tiden och vad passar bättre då bättre än en rom med smak av just julen. Barracuda Winter Spiced är en tillfällig upplaga där klassiska julkryddor blandas med karibiska smaker. Kardemumma, ingefära och kryddnejlika bildar tillsammans med högkvalitativ mörk rom från Karibien en unik och välbalanserad smakupplevelse för vinterns alla högtider. Smaken är rund och varm med en lång kryddig eftersmak.

- Vi är väldigt glada att få släppa Barracuda Winter Spiced till vintersäsongens alla mat- och dryckestillställningar. Det är ett spännande tillskott i romhyllan som med sin julkryddiga smak har potential att bli den nya ”glöggen”, säger Catrin Söderberg som är Senior Global Brand Manager på Anora.

The Rum Side of Life

Smaksatt rom fortsätter att öka i popularitet och där ligger varumärket Barracuda i framkant. Med sina tidigare lanseringar Vanilla Spiced och Raspberry Spiced kompletterar de varumärkets portfölj av ljus och mörk rom.

Barracuda Winter Spiced

190,00 kr


Kryddig smak med sötma, inslag av fat, arrak, apelsinskal, kanel, kardemumma, ingefära, kryddnejlika och vanilj.

- Barracuda gillar att utforska smaker och vill gärna skaka om romkategorin med sin lekfullhet. I enlighet med det nya kommunikationskonceptet ”The Rum Side of Life” vill vi med denna lansering visa konsumenterna en mer glädjefull och busig sida, säger Catrin Söderberg.

Så serverar du din Barracuda Winter Spiced

Barracuda Winter Spiced dricks med fördel som den är över is, toppat med julens frukter och kryddor. Självklart kan du även dricka den varm, kanske framför brasan? Barracuda Winter Spiced gör sig också utmärkt som bas i en drink – våra favoriter är Barracuda Bite och Midnight Rum.

Barracuda Winter Spiced har en alkoholhalt på 30% och finns att köpa på Systembolaget från 1 november i en limiterad upplaga. Priset är 189 kronor för 50 cl med artikelnummer 4145502.

31.10.2023
Barracuda Vanilla Spiced

Barracuda


I nästan 100 år har Barracuda varit en av de mest populära romsorterna i Sverige.

Läs mer »