Koskenkorva Hard Seltzers - fruktiga bubblor med mindre socker.

Nu lanserar Koskenkorva två Hard Seltzers; Raspberry Pomegranate och Orange Mango. De kolsyrade dryckerna har härligt fruktiga smaker, fräschör och lågt sockerinnehåll. Passar perfekt till sommarens varma dagar och stunder utomhus!

Koskenkorva Hard Seltzers

Koskenkorva är omtalad i hela världen framför allt för sin lena och kvalitativa vodka. Lagom till värmens intåg lanseras två heta och uppfriskande nyheter som markerar startskottet för en lång och härlig sommar. Låt oss presentera Koskenkorva Hard Seltzer Raspberry Pomegranate och Koskenkorva Hard Seltzer Mango Orange. Nyheterna finns endast i begränsad upplaga under sommarmånaderna. Koskenkorva är den lilla byn i Österbotten, belägen i sydvästra Finland där invånarna sedan början av 1950-talet har samlats för att producera en klar, len och världskänd vodka. Nu tar man steget till att även tillverka mer lågalkoholhaltiga alternativ. Hard Seltzer är en dryck som under senaste tiden har ökat explosionsartat i popularitet runtom i världen tack vare sin lätthet, sitt låga sockerinnehåll och sina fruktiga smaker. Nyheterna Koskenkorva Hard Seltzer Raspberry Pomegranate och Koskenkorva Hard Seltzer Orange Mango är tillverkade med den lena vodkan som bas som sedan omsorgsfullt blandats med kolsyrat vatten och helt naturliga aromer. Två smaker som är fyllda till brädden med fruktiga smaker och som bjuder på den riktiga sommarkänslan. Den ena med tydlig smak av hallon och granatäpplen och den andra med inslag av solmogen mango samt saftig apelsin. Båda har en alkoholhalt på 4,5 %. Drick den väl kyld, gärna upphälld på en bädd av is. - Det är otroligt roligt att presentera dessa moderna och stilrena nyheter från anrika Koskenkorva. Vår ambition är att de ska vara det givna valet för personer som letar efter en uppfriskande dryck med lägre kaloriinnehåll och som samtidigt inte tummar på smak. Det här är även ett perfekt alternativ till traditionell öl och cider, säger Tiina Lientola, Product Manager på Anora. Från den 24 maj finns både Koskenkorva Hard Seltzer Raspberry Pomegranate och Koskenkorva Hard Seltzer Orange Mango att köpa i de flesta systembolagsbutikerna. Då de endast finns under sommarmånaderna, gäller det att passa på att prova nu.

Koskenkorva Hard Seltzer Raspberry Pomegranate

22,90 kr


Hard seltzer kallas även spiked seltzer eller hard sparkling water. Drycken består huvudsakligen av kolsyrat vatten, alkohol och någon form av smaksättning. I detta fall hallon och granatäpple. Koskenkorva Hard Seltzer Raspberry Pomegranate har fruktig smak med inslag av hallon, granatäpplen och gurka.

Serveras vid 6-8°C som sällskapsdryck.

Koskenkorva Hard Seltzer Orange Mango

22,90 kr


Koskenkorva Hard Seltzer Orange Mango har en mycket fruktig smak med tydlig karaktär av apelsin och mango. Serveras gärna vid 6-8°C som sällskapsdryck.