Gammel Dansk 3x3 cl

Gammel Dansk 3x3 cl

Norge


69,00 kr

Systembolaget nr:

8300904

Se om drycken finns på ditt Systembolag

Beskrivning

Gammel Dansk Bitter har en intensiv, örtig och kryddig doft med toner av kanel, ingefära, pomerans, malört och lakritsrot. Smaken är fyllig och robust. Den är en fyllig bitter med en tydlig krona av örtighet. Mjuk och komplex men samtidigt enormt kaxig. Bland annat finner man smaker som går åt malört, ingefära, pomerans, rönnbär och anis.

Passar till

Den kan serveras ensam, som en lätt kyld snaps, men även tillsammans med andra drycker som öl och kaffe. God även rumstempererad före maten.

Kul att veta

Gammel Dansk Bitter innehåller en unik blandning av 29 örter, blommor och kryddor. Blandningen sker under stort hemlighetsmakeri och är en del av charmen i historien. Det finns något spännande nästan magiskt med en så historisk och uppskattad dryck som behåller sin integritet och sitt recept bakom stängda dörrar. En så klassisk och samtidigt tidlös bitter får man leta efter. Flera olika generationer har funnit dess plats på dryckesbordet och i baren, så lär det fortsätta i framtiden också, det är en mångfacetterad dryck. Samtliga ingredienser i Gammel Dansk är naturliga och några konserveringsmedel ingår inte. Det är värt att belysa och visar också deras enorma kunskap för att bibehålla produktens kontinuitet i stil och smak.

Produkttyp

Bitter

Systembolaget sortiment

Systembolagets beställningssortiment

Alkoholhalt

38 %

Systembolaget nr

8300904

Volym

3 ml

Varumärke

Gammel Dansk

Förslutning

Skruvkork i plast

Förpackningstyp

Låda

Förpackningmaterial

Wellpapp