Alkoholfri rom, tequila och gin.
Tillhör du också den växande skaran som föredrar svagare drinkar eller alkoholfria alternativ på festen? Här hittar du tre substitut som kanske kan passa dig.
Läs mer »Här presenterar vi hela vårt utbud av ljus och mörk rom. I vårt sortiment finner du varumärken som Barracuda, Don Papa och Takamaka.
Sökfilter
Tillhör du också den växande skaran som föredrar svagare drinkar eller alkoholfria alternativ på festen? Här hittar du tre substitut som kanske kan passa dig.
Läs mer »Cane Rum Society har Europas största romsamling och erbjuder barhäng, romprovningar och karibisk mat. Läs vår intervju med grundare Duane Shepherd.
Läs mer »Don Papa har under 2022 lanserat flera begränsade upplagor av exklusiv rom från Filippinerna och du har fortfarande chansen att få tag på en.
Läs mer »Duon bakom Sveriges första rompodd Robert ”Romrobban” Sandqvist och Lars Renbjer har nyligen gett ut en bok om rom där du får lära dig allt om historien och processen bakom rom. Och såklart massa recept på härliga cocktails att göra hemma.
Läs mer »Don Papa Sherry Cask har efterlagrats 18 månader på hela fyra olika sherryfat och i Sverige släpps nu endast 2000 flaskor av den exklusiva rommen.
Läs mer »Nu lanseras den senaste nyheten hos det filippinska romvarumärket Don Papa. Baroko som betyder "sprudlande glädje" tillverkas av melass, även känt som det svarta guldet.
Läs mer »Mojito är en av våra mest älskade cocktails! Här hittar du ett klassiskt recept med och ett gäng riktigt trevliga mojito-varianter.
Läs mer »Här ger vi dig ett urval på klassiska och mer unika romdrinkar, som passar utmärkt att svalka sig med under varma sommardagar eller att bjuda gästerna på innan middagen.
Läs mer »Sedan 1930 har Barracudas rom förgyllt svenskarnas drinkar. Nu lanserar Barracuda en mörk, smaksatt rom som med vanilj, kola och citrus.
Läs mer »Äggtoddy - en krämig och högaktuell klassiker varje jul! Vi fördjupar oss i äggtoddyns historia och tittar på hur George Washington blandade sin eggnog.
Läs mer »Örjan Westerlund om rommens historia när sjömännen betalades med en halvpint rom per dygn! Lär dig om tillverkning, lagring och kul kuriosa om rom.
Läs mer »Robert ”Romrobban” Sandqvist har arbetat 25 år i krogbranschen och bott mer än två decennier i Örebro. Här tipsar han om de bästa barerna i Örebro!
Läs mer »Rom, detta ädla sockerrörs-destillat. Är du en hängiven rom-entusiast eller novis på området? Det spelar ingen roll, låt dig inspireras med spritvärldens motsvarighet till Champagne!
Läs mer »Daniel Winter anordnar en provning för att undersöka vilka spritsorter som vinner på tillsätta vatten till den. Läs om den annorlunda provningen och resultaten.
Läs mer »