Lammfilé med jordärtskockspuré och gremolata.
Lamm blir ett mer och mer populärt inslag på de svenska borden och här har vi recept som verkligen får smaklökarna att göra vågen!
Läs mer »Årgång:
2022
Frankrike
Systembolaget nr:
2151
Produkttyp | Rött vin |
Systembolaget sortiment | Systembolaget ordinarie sortiment |
Alkoholhalt | 14,5 % |
Systembolaget nr | 2151 |
Volym | 750 ml |
Varumärke | Xavier Vignon |
Förslutning | Skruvkork i metall |
Förpackningstyp | Flaska |
Förpackningmaterial | Glas |
Region | Rhone valley |
Druva | Grenache |
Lagring | Detta vin går utmärkt att avnjutas idag, men kan även lagras ett par år om man så önskar. |
Lamm blir ett mer och mer populärt inslag på de svenska borden och här har vi recept som verkligen får smaklökarna att göra vågen!
Läs mer »Linnéa har experimenterat med vegetariska biffar och här är en riktig fullträff!
Läs mer »Viss mat är som balsam för själen, så är det med den här rätten. Och bäst av allt - den reder sig i stort sett själv i ugnen.
Läs mer »Vildsvinsstek med rostade rotsaker och en örtig gräddsås som serveras med ett glas fylligt vin från Châteauneuf-du-Pape.
Läs mer »Gratäng som är full av underbara smaker som får en att må bra. Härlig comfort food som passar utmärkt mitt i veckan eller som en bjudrätt.
Läs mer »Ett umamirik vegetarisk köttfärsås som baseras på svamp och valnötter från kokboken "Köttfärssås" i Jason Diakité, Harald Wachtmeister & Joel Åhlin.
Läs mer »Sandra Mastios kokbok "Pizza av Mastio" lanseras på nytt med tio nya recept! Folk o folk har fått ta del av ett av recepten, Jennie, Jennie - en pizza med kimchi.
Läs mer »Bresaola känns riktigt lyxigt på picknicken eller som smårätt på middagen och är superenkelt att plocka ihop. Här bjuder Linnéa på ett smarrigt recept med pinje, ruccola, parmesan och citron.
Läs mer »Saftiga och kryddiga revbenspjäll är en favorit på julbordet för många, så även för Linnéa. Här har hon satt sin egen prägel på sin pappas klassiska recept.
Läs mer »Ett krämigt och gott recept på svamppasta från kokboken "Laga Svamp" av Martin Nordin.
Läs mer »Tasmansk bergpeppar har en rund och fruktig smak med fin pepparhetta i eftersmaken som påminner lite om chili. Här ger den smak åt pulled pork i buns.
Läs mer »