Aubergine- och misodipp.

Dippsåser och röror är bland det bästa som finnt tycker vi! Här är en läcker och lättlagad dipp med aubergine och smak av miso.

Aubergine- och misodipp.

6

0 h 30 min

I den här dippen har vi blandat flera asiatiska smaker, som miso och sesam. Det här är verkligen en dipp för den som gillar umami!

Vin till aubergine- och misodippen:

Recept: Danger Österlin

Bagna Cauda, italiensk dippröra.Bagna cauda - italiensk dippsås.

Den här italienska dippsåsen har en lång historia och ska traditionellt ätas på samma sätt som en fondue.

Läs mer
Ugnsbakad brie med pistagetopping.Bakad brie med timjan, vitlök och honungspistage.

Ugnsbakad brietårta med läckra tillbehör som förhöjer smakerna - kan det bli bättre?

Läs mer
CHILL OUT petflaskorTänker du på miljön när du väljer vin?

Att vinet är ekologiskt är förstås viktigt, men visste du att en bag-in-box har 90 % lägre klimatavtryck än glasflaskor? Tänk lätt och återvinningsbart.

Läs mer
HalloumisticksHalloumisticks och Netflix.

Med en uppgradering av klassikern "chips och dipp" kommer här ett recept på halloumisticks och paprikadipp, perfekt att njuta av i soffan framför en film.

Läs mer
Chill Out tre vinboxar på ett bord.CHILL OUT

CHILL OUT är en uppskattad och modern vinserie som erbjuder en stor variation av kvalitetsviner från noggrant utvalda vingårdar runt om i världen.

Läs mer