Somrig bål med smak av mynta och äpple.
Den här supersomriga och vackra bålen är perfekt att servera som en fördrink på sommarens alla tillställningar när du ska ha många på besök.
Läs mer »Ett friskt och fräscht bål med smak av citron och somrig fläder. Bålen har en bas av vodka och är mycket enkel att göra. Perfekt när du har ont om tid och väntar många gäster men vill bjuda på något gott!
3 citroner
6 dl koncentrerad flädersaft
15 dl mineralvatten
2 dl vodka
En stor näve fläderblommor
Is
Ta fram en bålskål eller flera kannor (som totalt rymmer ca 2,5 liter).
Skär en citron i tunna skivor och lägg i din skål eller fördela på kannorna.
Pressa saften från två citroner i ditt/dina kärl.
Blanda i resten av ingredienserna och is.
Rör om och servera!
239,00 kr
Koskenkorva Vodka har en mycket ren och neutral vodkakaraktär och passar därför perfekt i bål som denna! Det är en premiumvodka som tillverkas av korn från Koskenkorvas egna fält och som destilleras mer än 250 gånger.
Den här supersomriga och vackra bålen är perfekt att servera som en fördrink på sommarens alla tillställningar när du ska ha många på besök.
Läs mer »Ett festligt, ginbaserat midsommarbål som kan anpassas efter allas smak genom att tillsätta olika bär och frukter, beroende på säsongens tillgång. Förutom att den är väldigt god ger den en wow-faktor till din bordsdukning.
Läs mer »En förfinad version av den klassiska fruktbålen. Här skippar vi läsk och stjärnfrukt och smaksätter med lite mer vuxna smaker.
Läs mer »Somrig cocktail med smak av jordgubb, rabarber och citrus. Enkelt recept med få ingredienser som du även lätt kan blanda till för lite större sällskap.
Läs mer »Koskenkorva har en lång historia som började på 1930-talet och har sedan dess nått stora framgångar med sitt breda sortiment.
Läs mer »