Halloweendrinkar.
Vi tipsar om 18 drinkar som ett trevligt inslag på halloweenfesten. Vad sägs om Halloweendrinkarna Pumpkin Sour, Beaten Up Beets eller Halloween Forest Punch?
Läs mer »I denna mörka, läckra Halloweendrink utgör Koskenkorva Vodka den iskalla kärnan medan den livliga blandningen av tranbärs- och limejuice ger en syrlig, blodröd karaktär. Krossade bär ger en djup sötma och glaskanten dekoreras vackert med svart socker.
5 cl Koskenkorva Vodka
3 cl tranbärsjuice
2 cl limejuice
2 cl sockerlag
1 msk blandade frysta bär (blåbär, björnbär, hallon)
strösocker (till glasets kant)
svart hushållsfärg (till glasets kant)
Blanda lite strösocker med svart hushållsfärg.
Doppa glasets kant i det svarta sockret.
Muddla de olika bären i botten av en shaker.
Tillsätt resten av ingredienserna.
Skaka kraftigt med is.
Sila upp i ett coupetteglas.
239,00 kr
Koskenkorva vodka är baserad på två ingredienser av högsta kvalitet: finskt, lokalodlat korn och rent vatten. Destilleriet för Koskenkorva bygger på bio- och cirkulär ekonomi vilket innebär att 100% av spannmålen används utan att gå till spillo.
Koskenkorva Vodka är mycket ren och neutral i både doft och smak vilket gör den till en bra ingrediens i cocktails.
Vi tipsar om 18 drinkar som ett trevligt inslag på halloweenfesten. Vad sägs om Halloweendrinkarna Pumpkin Sour, Beaten Up Beets eller Halloween Forest Punch?
Läs mer »Halloween närmar sig med stormsteg och vår cocktailskribent Tina tipsar om hur du gör härligt färgsprakade drinkar och ger tips på klassiska Halloween-cocktails.
Läs mer »Använd höstens pumpor på bästa sätt! Här är ett recept på en kryddig pumpapaj som passar utmärkt till halloweenfikat.
Läs mer »Att laga mat med pumpa är inte alltid lätt. Här har vi samlat några riktigt smarriga recept med pumpa, från pumparisoni till pumpapaj.
Läs mer »Koskenkorva har en lång historia som började på 1930-talet och har sedan dess nått stora framgångar med sitt breda sortiment.
Läs mer »