Chokladscones med aroniasylt och clotted cream.
Vem uppskattar inte nybakade scones med en god sylt? Här är ett underbart recept på chokladscones med en sylt av aroniabär, ur boken "Frukt och bär A-Ö" av kocken och krögaren Paul Svensson.
Läs mer »Här samlas alla våra bärbaserade recept med tillhörande vintips.
Vem uppskattar inte nybakade scones med en god sylt? Här är ett underbart recept på chokladscones med en sylt av aroniabär, ur boken "Frukt och bär A-Ö" av kocken och krögaren Paul Svensson.
Läs mer »Avsluta middagen med något som är både gott och vackert. Här har Linnéa gjort en pavlova med färska bär som garanterat kommer att imponera på gästerna.
Läs mer »O.P. Anderson Gastrogardets Klara Lind har satt ihop den här fantastiska efterrätten. Perfekt att bjuda på när de svenska hallonen äntligen har mognat.
Läs mer »Avsluta midsommarmåltiden med något uppfriskande sött. Här har Linnéa gjort en sorbet av rabarber som hon serverar med sötsyrliga jordgubbar.
Läs mer »Ett enkelt och riktigt gott fika där croissanter fylls med en härlig ricottakräm med Amarula Raspberry Chocolate och sedan toppas med hallon och chokladsås.
Läs mer »Hela Sverige bakar-vinnaren 2022, Sophie Dahlbäck, har gett ut en underbart fin bakbok med recept. Här är ett recept på vit kladdkaka med pannacotta!
Läs mer »Sås gjord på blåbär - en ”skogsinspirerad” sås som är en perfekt matchning till vinets örtiga blåbärstoner och generösa fruktighet.
Läs mer »Ljuvlig rabarbersaft med kanel som ger saften lite extra sting. Ett underbart sätt att släcka törsten i sommar. Recept från boken "Sommar på burk".
Läs mer »En ljuvlig körsbärstarte med salviagrädde är desserten i vår grosshandlarlunch, speciellt framtagen för firandet av O.P. Anderson som fyller 130 år 2021.
Läs mer »Ida Strid, en av deltagarna i Hela Sverige bakar 2020, bjuder på hennes recept på fantastisk tarte med mousse på röda vinbär och salt kolasås.
Läs mer »Världens enklaste efterrätt som faktiskt passar lika bra att servera som drink. Blanda Don Simon Sangria och apelsinjuice, frys och servera Sangria-granitan med hallon.
Läs mer »En förenklad, somrig variant av Tiramisu med ett lager skivade jordgubbar och Amarula. Gör din tiramisu i en stor form, eller som här i portioner.
Läs mer »Avsluta nyårsmiddagen med stil! Gör en hjortronglass som du smaksätter med dessertvin. Spritsa på fina marängtoppar som du bränner av och toppa med hallon.
Läs mer »Linnéas recept på ljuvlig hallonsorbet. Servera den med en skvätt mousserande och du har den perfekta Alla hjärtans dag-desserten!
Läs mer »Linnéas marinerade jordgubbar och körsbär är ett måste till midsommar. Den himmelska fläderkrämen är verkligen pricken över i!
Läs mer »Recept på en klassisk jordgubbstårta med smak av svensk sommar. Himmelskt god!
Läs mer »Till sommarens körsbär så har familjen Mandelmann gjort en utsökt körsbärspaj som du bara måste prova att göra själv!
Läs mer »Till vårens sangria har Linnéa gjort små cheesecakes med marinerade bär!
Läs mer »Kanske det bästa på hela menyn, desserten! Till årets midsommar har jag gjort en himmelsk trifle av mina sommarfavoriter; jordgubbar och rabarber.
Läs mer »Bjud på Linnéas härliga kaka med choklad, mousse och kolasås.
Läs mer »Bjud gästerna på en oförglömlig tårta med mascarponekräm. Perfekt avslut på en kräftafton.
Läs mer »En underbar cheesecake med champagnemarinerade jordgubbar blir ett perfekt avslut på en middag för två.
Läs mer »Linnéas efterrätt är en oslagbar kombination! Frisk, söt, krämig och krispig på samma gång.
Läs mer »Gör en lyxig caprese med jordgubbar - svenska, söta och solmogna. Linnéa tycker att det är godast att ringla balsamico över, men det passar även fint att klicka ut lite grön pesto. Välj det du gillar bäst.
Läs mer »Den här härliga bärdesserten är söt, syrlig, krämig och krispig - allt man kan önska sig helt enkelt!
Läs mer »Blir det midsommar utan svenska jordgubbar? Ja självklart, men den blir ju så mycket bättre med jordgubbar till desserten!
Läs mer »