Rödvinsbrässerad högrev med örtbakade druvor.
Sandra Mastio bjuder på riktigt lyxig högrev med örtbakade druvor som serveras med ett gott rosmarinbröd och ett glas barolo från Luigi di Grasso.
Läs mer »Här samlar vi alla våra recept med nötkött och varje recept kommer med tillhörande vintips. Perfekt när du behöver inspiration till nästa middag.
Sandra Mastio bjuder på riktigt lyxig högrev med örtbakade druvor som serveras med ett gott rosmarinbröd och ett glas barolo från Luigi di Grasso.
Läs mer »Biff stroganoff är en sådan där rätt jag alltid blir positivt överraskad när jag lagar. Det är enkelt att göra på ingredienser man ofta har hemma och det går ruskigt fort.
Läs mer »Linnéa har tillagat en riktig helgklassiker. Här bjuds det på flankstek i ugn, rostade rotfrukter och en härlig rödvinssås. Avnjuts allra bäst med ett glas rött.
Läs mer »Från kokboken "Khadijas kök: Recept från Östafrika" kommer detta härliga recept på grillspett med smak av timjan, vitlök, ingefära och tamarind.
Läs mer »Ett underbart receptet på paneang men biff från Erik Videgårds kokbok "Berättelser och recept: Asiatiska utflykter med oförklarliga avstickare".
Läs mer »Helgrillad oxfilé går alltid hem och serveras här tillsammans med försommarens härligaste primörer. Perfekt till midsommar och andra härliga sommarkvällar.
Läs mer »Laga lagom lyxig och god hantverkskorv till middag och servera med ett glas Faustino Reserva. En rätt som kan rädda den tråkigaste tisdagen.
Läs mer »Linnéa bjuder på restfest i form av en vällagad pytt i panna med lite hetta. Kylskåpsrens när den är som bäst!
Läs mer »Bistecca Fiorentina är en klassisk italiensk kötträtt som tillagas väldigt enkelt och där köttet står i centrum.
Läs mer »Får det lov att vara en variant på köttbullar direkt från Toscana kanske? Servera med en fräsch tomatsallad och ett glas Chianti och du är nästan i Italien.
Läs mer »En mör entrëcote serverad med läckert whiskeysmör smaksatt med Jack Daniel's whiskey som lyfter köttet till nya höjder. Låt dig inspireras av den amerikanska söderns mat.
Läs mer »Linnéa lindar oxfilén med parmaskinka och serverar med en smakrik svamp- & tryffelkräm och hasselbacksrödbetor med brynt smör.
Läs mer »Den 23 augusti firar vi köttbullens dag i Sverige. Viggo Cavling bjuder här på sitt bästa recept på köttbullar.
Läs mer »Asado är ett sätt att grilla kött och sydamerikanernas favoritmat. Matambre är en grönsaksfylld rulle av flankstek som du får receptet på här!
Läs mer »Flavia ger här sitt bästa recept på delikatessen Empanadas. Servera dessa tillsammans med en god salsa och ett glas gott vin.
Läs mer »När du helsteker en biffrad, se till att inte använda en bit under 1 kg, då är risken stor att köttet blir torrt. Ta hellre en lite större bit, det som blir över passar perfekt till biff stroganoff eller kanske en biffsallad dagen efter!
Läs mer »Flankstek är en enkel köttdetalj att lyckas med. Tänk bara på att skära den tvärs över muskelfibrerna. Om du skär den utmed fibrerna blir den seg
Läs mer »Varmrätten till Linnéas trerättersmeny som består av kalvfilé med parmesanrostade rotfrukter och palsternackspuré!
Läs mer »Linnéa har tagit fram ett recept till grillsäsongen med smakrika grönsaker och ett fantastiskt smör.
Läs mer »Linnéas recept på en underbar pasta med tryffel och ryggbiff. Avnjut med ett glas Ruffino Riserva Ducale för en fulländad smakupplevelse.
Läs mer »Pasta al Forno är lite som en förenklad variant av lasagne. En fyllig italiensk pastagratäng med både mozzarella och parmesan.
Läs mer »Inget nyår utan oxfilé! Till det har jag valt att servera en gudomligt god sås med svartkål och parmesan.
Läs mer »Linnéas recept på ryggbiff. Här har hon bytt ut potatisgratängen mot gratinerad rotselleri!
Läs mer »Linnéa bjuder denna vecka på ett utsökt recept på örtrostad kalvfilé, rotfruktspytt och en krämig sås med torkad svamp.
Läs mer »Det här receptet är en riktig storfavorit. Marinaden kan man antingen lägga direkt på köttet en stund innan det serveras. Eller så kan man låta köttet ligga och dra i marinaden över natten, det blir också himla gott.
Läs mer »