Labneh – krämig yoghurtsås kryddad med mynta.
Labneh är en specialitet från Mellanöstern som gärna serveras med en bit bröd. Här får populära Beirut Cafés recept på den krämiga yoghurtsåsen.
Läs mer »Mynta är en uppskattad ingrediens i maträtter och drinkar eller som kur mot snuva, hals eller magont. Här får du recept på hur du gör ditt eget myntate.
Mynta är en uppskattad ingrediens i båda maträtter och drinkar eller som kur för att bota snuva, hals eller magont. Dessutom har den en fräsch doft och frisk smak. Brygg en kopp myntate och du ska se att det gör gott för både kropp och själ!
10–15 färska myntablad från grönmynta
3 dl vatten
Skölj bladen och lägg dem i en kanna eller kopp.
Koka upp vattnet och häll över.
Rör om och låt det sedan stå och dra i 2 minuter. Klart!
Labneh är en specialitet från Mellanöstern som gärna serveras med en bit bröd. Här får populära Beirut Cafés recept på den krämiga yoghurtsåsen.
Läs mer »Mojito är en av våra mest älskade cocktails! Här hittar du ett klassiskt recept med och ett gäng riktigt trevliga mojito-varianter.
Läs mer »Härliga lammfärsbiffar som du allra helst grillar, men självklart går de att tillaga i ugnen också. Servera med couscous och myntasås!
Läs mer »Mynta är en uppskattad ingrediens i både maträtter och drinkar eller som kur för att bota snuva, hals eller magont. Läs om alla dess användningsområden här.
Läs mer »