Porchetta på lamm, med krispiga potatisar och örtsky.

Denna porchetta på lamm blir en maffig huvudattraktion på påskbordet! Servera med krispig potatis och smakrik sky - och varför inte ett gott rödvin?

Lammporchetta med krispig potatis och örtsky.

4

Porchetta på lamm, visst kan man göra det. En perfekt huvudrätt att servera i påsk tillsammans med krispig potatis och en örtsky.

Jag gillar att använda delikatesspotatis. Läs på påsarna vilka smakegenskaper potatisarna har och välj en du gillar.

Vintips till lammporchetta:

Recept: Linnéa Seidel

Sparris med pocherat ägg och sveciakräm.Smörstekt sparris med pocherat ägg och sveciakräm.

Sparris måste vara vårens mest älskade primör! Här har Linnéa gjort ett recept till påskmiddagen där smörstekt sparris serveras med krämigt ägg och smakrik ostkräm.

Läs mer
Gurksnittar med tångkaviar.Gurksnittar med smetana och tångkaviar.

Enkel och gott tilltugg till välkomstbubblet i påsk! De krispiga gurkskivorna är perfekta som botten på dessa snittar som får god smak av tångkaviar och sesamfrön.

Läs mer
Rårakor med kallrökt lax.Rårakor med pepparrotskräm och kallrökt lax.

En frasig råraka som toppas med hemgjord pepparrotskräm med styrka efter behag. Toppas med kallrökt lax och några ärtskott för dekoration.

Läs mer
Påsktårta med choklad och pistage.Påsktårta med choklad och pistage.

Till påskens efterrätt har Linnéa bakat en ljuvlig påsktårta med smak av mjölkchoklad, pistage och apelsin.

Läs mer
Tryfflar med passionsfrukt och kokos.Passionstryfflar med mörk choklad och kokos.

Här har Linnéa gjort ett påskgodis med lite vuxnare smaker - underbara små chokladtryfflar med passionsfrukt och kokos.

Läs mer