3 vintips för slappa sommardagar.

Vill du njuta av sommaren till max även de dagar du inte har semester? Här tipsar vi om tre viner som passar de varma kvällarna i trädgården.

Tre vinflaskor mot en bakgrund av en vallmoäng.

Vill du maximera sommarkänslan även de veckor du inte har semester? Varför inte hälla upp ett läckert, smaksatt vin i en kanna, fylla på med is och färsk frukt och njuta i skuggan på balkongen, altanen eller uteplatsen?

Don Simon Premium Sangria

Don Simon Premium Sangria är en uppfriskande färdigblandad sangria. Denna premiumsangria är fräsch, god och håller hög kvalitet. Den har en omsorgsfull blandning av kryddor, frukt och socker, samt en lätt kolsyra. Den har en välbalanserad doft av mörka bär, körsbär, citron, kanel, kryddpeppar, vanilj och frukt. Smaken har en trevlig sötma som piggas upp av den lätta kolsyran. I den fruktiga eftersmaken finner man inslag av mörka bär, pomeranskryddor och frukt. 

Don Simon Premium Sangria

79,00 kr


Se till att slappna av ordentligt i sommar. Ett glas riktigt god och lyxig sangria i solen gör gott för själen. Avnjut den väl kyld och utan stress. Servera den kall med mycket is och garnera med färska frukter eller bär. Don Simon Premium Sangria passar även bra till mat som har en tydlig sötma.

Rotari Brut Rosé

Rosévin är lika mycket en del av sommaren som jordgubbstårta och sill. För den som vill servera något läckert och uppiggande är Rotari Brut Rosé det perfekta valet. Elegant, fruktig doft med inslag av smultron, blodgrape, kex och persika och med en fin brödig ton. Torr, frisk, fruktig och elegant smak med inslag av smultron, persika och blodapelsin - perfekt som sällskapsdryck eller varför inte till en somrig drink? Detta rosa bubbel passar även att serveras till den somriga buffén eller salladen.

Rotari Brut Rosé

139,00 kr


Detta rosa bubbel har en elegant, fruktig doft med inslag av smultron, blodgrape, kex och persika och med en fin brödig ton. Torr, frisk, fruktig och elegant smak med inslag av smultron, persika och blodapelsin.

Camp Sparkling Brut

Ett friskt bubbel från Frankrike som säljs på klimatsmart aluminiumburk. Högst upp på burken står”Prêt à porter” - en hint om att vinet är redo att drickas, bara kyla ner och hälla upp i ett glas. Ett uppfriskande och välsmakande alternativ till campingen eller den lyxigare utflykten - eller kanske minglet efter boulmatchen.

Camp Sparkling Brut

38,00 kr


Perfekt för utflykten, picknicken eller campingen - eller när som helst när man inte behöver en hel flaska! CAMP Sparkling Brut har en fruktig och fräsch doft med inslag av gula päron, gröna äpplen, fläder och citrus. Smaken är frisk och aromatiskt fruktigt med karaktär av päron, gröna äpplen och citrus.