Blossa Sparkling & Spices Classic Red – rött mousserande vin för vinterns mingel.

Blossa Sparkling & Spices Classic Red - en bubblande dryck där glöggkryddor förenas med mousserande rött vin.

Blossa Sparkling & Spices Classic Red

Blossa Sparkling & Spices Classic Red en bubblande glögg som passar perfekt till vinterns festligheter.

Du har väl inte missat Blossa Sparkling & Spices Classic Red - en bubblande dryck där glöggkryddor förenas med mousserande rött vin. Drycken serveras med fördel kall och har en balanserad sötma med inslag av klassiska glöggkryddor, såsom kryddnejlika och kanel, för att avrundas med toner av apelsin och anis.

”Glubbel” – att blanda glögg med ”bubbel” – är en trend som vuxit de senaste åren och fick Blossa att lansera Blossa Sparkling & Spices Citrus. Nu erbjuds ett ytterligare alternativ där man ersatt det vita mousserande vinet med ett rött för en ännu mer smakrik och fyllig karaktär. 

- Efter succén med Blossa Sparkling & Spices Citrus är vi glada över att expandera vår produktportfölj och erbjuda fler goda bubblande alternativ på marknaden. Vår röda version är ett festligt alternativ till vinterns varma drycker och smälter perfekt in i julfirandet med sin röda färg, säger Caroline Grundström, Senior Brand Manager på Blossa.

Blossa Sparkling & Spices Classic Red är det senaste tillskottet till Blossa-familjen och i jämförelse med andra glöggdrycker serveras den väl kyld för bästa smakupplevelse.

Blossa Sparkling & Spices Classic Red

110,00 kr


Blossa Sparkling Classic Red har en trevlig doft av glöggkryddor och citrustoner. Smaken har en balanserad sötma och en trevlig kryddighet.