Blossa Rosé, alkoholfri

Blossa Rosé, alkoholfri

Finland


Beskrivning

I smak och doft återfinns Blossas karaktäristiska glöggkryddor kryddnejlika, kardemumma och ingefära, som i Blossa Rosé sammanförs med toner av jordgubbe och tranbär. I jämförelse med en klassisk Blossa ger rosévinet en något friskare profil som också är torrare i smaken.

Produktion

För första gången någonsin blandas här Blossas legendariska kryddblandning med ett rosévin, vilket i jämförelse med en klassisk Blossa ger en något friskare profil som också är torrare i smaken. I Blossa Rosé har man har dessutom adderat jordgubbe och tranbär vilket ger en mer fruktig karaktär. I det alkoholfria alternativet används ett avalkoliserat rosévin som bas.

Passar till

Självklart kan man njuta av Blossa Rosé uppvärmd på klassiskt glöggvis, men den gör sig ännu bättre kall. Allra bäst avnjuts den i ett vinglas fyllt av is, och till det servera gärna salta marconamandlar och färska fikon. Givet dess mer friska karaktär blir det lätt en festlig fördrink som kanske överraskar.

Kul att veta

Blossa Glögg är en framgångssaga som innefattar ett unikt recept som varit en välbevarad hemlighet i närmare 150 år. Blossas breda sortimentet innehåller allt ifrån den klassiska röda vinglöggen till den innovativa och överraskande årgångsglöggen. För att inte glömma den vita glöggen, den alkoholfria, glöggen på box med mera - något för alla helt enkelt.

Produkttyp

Glögg

Alkoholhalt

0,4 %

Volym

750 ml

Varumärke

Blossa

Förpackningmaterial

Glas