Melon- och fetaostspett
Spett som ger en känsla av att våren är i antågande. Servera Linnéas goda melonspett tillsammans med ett glas bubbel. I receptet tipsar vi om två som passar extra bra.
Duka upp till fest i påsk! I år dignar påskbordet av trevliga melonspett, en vårig laxsallad, lammrostbiff med råstekt potatis och en påskbakelse till dessert.
Visst är påsken en trevlig högtid! Våren är i antågande, dagarna längre och vi bjuds på lite välförtjänt ledighet med tid för nära och kära. Och självklart god mat och dryck. Här hittar du Linnéa Seidels trevliga påskmeny med speciellt utvalda dryckestips i varje recept.
Glad påsk!
Spett som ger en känsla av att våren är i antågande. Servera Linnéas goda melonspett tillsammans med ett glas bubbel. I receptet tipsar vi om två som passar extra bra.
Till förrätt bjuder vi på små kanapéer med skagenröra. Lägg upp på valfritt bröd och dekorera eventuellt med en liten blomma. Till kanapéerna tipsar vi om två olika snapsar.
En härligt färgglad vårsallad med varmrökt lax och primörer. Till salladen serveras en god örtsås och ett glas vitt vin. Du hittar två vinrekommendationer i receptet.
Lamm hör påsken till och i år är inget undantag. Bjud på god lammrostbiff med råstekt potatis och en ljuvlig gräddsås. Till det rekommenderar vi två röda viner i olika prisklasser.
Till dessert har Linnéa skapat denna ljuvliga bakelse med mandelbotten, chokladmousse och chokladganache. Servera gärna i sällskap med ett trevligt sött vin.
Julfavoriten rocky road presenteras här i påsktappning. Istället för marshmallows använder du chokladtäckta skumägg och i glaset lyfter en skvätt Rånäs smaken av pomerans.