Zinfandel - druvan som ger de mjuka, generösa viner vi älskar.
Röda viner av druvan zinfandel har verkligen visat sig falla svenskarna i smaken. Men druvan har en omstridd bakgrund då många vill påstå sig producera "originalet".
Läs mer »Sommaren är här och det grillas för fullt. Därför bjuder folk o folk på ett BBQ-tips!
Få saker blir bättre på grillen än en riktigt fin bit grillad biff. Satsa på kvalitetskött och följ denna enkla instruktion så kommer du lyckas varje gång.
Låt glöden och gallret bli ordentligt heta innan du lägger på biffen och grilla den sedan på båda sidor till en innertemperatur på 45°C. Det kommer gå undan, men har du haft tålamod att vänta in en riktigt fin glödbädd så kommer köttet hinna få en fin yta.
Lyft sedan av köttet och låt det eftergå till 50-52°C. Avsluta med ytterligare 30 sek/sida på grillen för att få en riktigt bra yta och slutfinish.
Resultatet? Flawless!
Röda viner av druvan zinfandel har verkligen visat sig falla svenskarna i smaken. Men druvan har en omstridd bakgrund då många vill påstå sig producera "originalet".
Läs mer »Ska du grilla kött till midsommar är flapsteak en toppenbit. Här har Linnéa satt ihop en rätt där köttet ackompanjeras av färskpotatis som bakas i foliepaket samt en enkel men smakrik sås.
Läs mer »Köttet har fått smak av en enkel kryddblandning. En perfekt grund jag ofta utgår ifrån. Här kan du leka med olika torkade örter, lite mer hetta eller vad du gillar allra bäst!
Läs mer »Vad vi väljer för vin till grillmåltiden beror naturligtvis väldigt mycket på vad som grillas och vad vi har för tillbehör. Men här har ni några matnyttiga råd och rekommendationer.
Läs mer »