Webinar och virtuell provning av argentinska Malbec-viner.

Argentina är ett mycket intressant vinland med druvan Malbec som landets flaggskepp. Anmäl dig här till gratis online-provning med spännande Malbec-viner!

Argentinska Malbec-viner
Argentinska Malbec-viner

Onsdagen den 30 september kl. 18 - helt kostnadsfritt

Missade du provningstillfället? Se provningen här >>

Argentina är ett mycket intressant vinland och vi kommer att fokusera på landets nationaldruva Malbec. Det är ingen tvekan om att Malbec är landets flaggskepp och sedan 2011 är det också landets mest odlade druvsort.

Vi kommer att prova två utvalda viner och provningen kommer att ledas av folk o folks egen dryckesexpert Mats Claësson tillsammans med en inbjuden gäst.

Provningen äger rum 30 september kl. 18.00-18.40 och är helt kostnadsfri. När du anmäler dig får du ett mail med en länk som du klickar på vid provningen.

ANMÄL DIG HÄR ->>

Vi kommer att prova följande viner:

Expedition Malbec Organic

69,00 kr


Expedition Malbec Organic har en mycket fruktig, ungdomlig och trevlig doft med inslag av blåbär, körsbär och viol. Smaken är fruktig med inslag av blåbär, körsbär, viol, och färska örter.

Mora Negra

169,00 kr


Mora Negra har en medelstor och nyanserad doft med inslag av mörka bär torkade fikon, fat och en släng av kryddnejlika och vanilj. Vinet är medelfylligt där tanninerna är finkorniga och mjuka, fruktigheten balanseras väl av vinets syra. Smaken är nyanserad med inslag av mogna röda frukter, katrinplommon, svampskog, läder, fikon och en lätt rostad fatkaraktär.