Bagna cauda - italiensk dippsås.

Den här italienska dippsåsen har en lång historia och ska traditionellt ätas på samma sätt som en fondue.

Bagna Cauda, italiensk dippröra.

Danger Österlin

6

0 h 50 min

Bagna Càuda är en rätt som kommer från Piemonte i Italien och har funnits sedan 1500-talet. Traditionellt ska den ätas varm, likt en fondue, men här serverar vi den ljummen mer som en dipp.

Vin till Bagna Càuda:

Recept: Danger Österlin

Ugnsbakad brie med pistagetopping.Bakad brie med timjan, vitlök och honungspistage.

Ugnsbakad brietårta med läckra tillbehör som förhöjer smakerna - kan det bli bättre?

Läs mer
CHILL OUT petflaskorTänker du på miljön när du väljer vin?

Att vinet är ekologiskt är förstås viktigt, men visste du att en bag-in-box har 90 % lägre klimatavtryck än glasflaskor? Tänk lätt och återvinningsbart.

Läs mer
De nya rPET-flaskorna från CHILL OUT samlade på bord med passande tillbehör.CHILL OUT har gett PET-flaskorna ny kostym.

CHILL OUT har funnits i Sverige i över 20 år - år under vilka det har hänt mycket på den svenska vinmarknaden. Nu får deras vinflaskor av återvunnen plast ny design som mer än någonsin talar till hantverk och ursprung.

Läs mer
Aubergine- och misodipp.Aubergine- och misodipp.

Dippsåser och röror är bland det bästa som finnt tycker vi! Här är en läcker och lättlagad dipp med aubergine och smak av miso.

Läs mer
Chill Out tre vinboxar på ett bord.CHILL OUT

CHILL OUT är en uppskattad och modern vinserie som erbjuder en stor variation av kvalitetsviner från noggrant utvalda vingårdar runt om i världen.

Läs mer