Pickled Deviled Eggs.

Dessa Pickled Deviled Eggs passar utmärkt att förbereda och servera som tilltugg när gästerna börjar droppa in. Östgöta Sädesbrännvin med sin whiskylika lagringskaraktär blir en perfekt match till äggen.

Pickled Deviled Eggs

6 ägg

0 h 25 min

Inlagda ägg är ju ett klassiskt tilltugg på dåliga barer i amerikanska södern och alla vi som inte riktigt vågar gå på sådana, men hemskt gärna skulle vilja, kan ju göra den här lite tjusigare varianten istället.

Dessa Pickled Deviled Eggs passar utmärkt att förbereda och servera som tilltugg när gästerna börjar droppa in till påskmiddagen eller sommarfesten. Östgöta Sädesbrännvin med sin whiskylika lagringskaraktär blir en perfekt match till äggen.

Ägghalvor med krämig sillsalladÄgghalvor med krämig sillsallad.

Ta det bästa från två världar och kombinera dem! Blir det sillsallad över? Ställ fram den på bordet i en fin burk och servera med lite gott knäckebröd till

Läs mer
Påsklunch med målade äggPåskmatens historia - varför vi äter lammstek och frossar i ägg.

Matforskaren Richard Tellström berättar om när påskfirandet var en tid av tomma förråd, svinmage och salt fisk.

Läs mer
Snaps till påskmatGuiden för att matcha snaps till påskmat.

Till all påskmat finns det minst ett kryddat brännvin som passar till och kan lyfta smakerna i rätterna. Kryddmästare Jonas Odland ger rekommendationer på snaps till påskbordets vanligaste rätter.   

Läs mer
Ägghalvor med tre olika fyllningar på en tallrik på ett träbord.Ägghalvor med 3 olika fyllningar.

Ägghalvor med goda fyllningar är ett måste på julbordet. Här har Linnéa gjort tre varianter på lite roligare toppings än bara majonnäs och räkor.

Läs mer
O.P. Anderson Original med glasO.P. Anderson Distillery

Här produceras svenska snapsklassiker som Gammal Norrlands Akvavit, Bäska Droppar och, inte minst, flaggskeppet O.P. Anderson.

Läs mer