Vispad fetaost med balsamvinägerkokta jordgubbar.

En härlig rätt med tre smaker som passar oerhört bra tillsammans: Fetaost, jordgubbar och balsamvinäger.

Vispad fetaost med balsamvinägerkokta jordgubbar.

4

0 h 20 min

Vispad fetaost, så otroligt krämigt. Här serveras den med balsamvinägerkokta jordgubbar. Och det är något speciellt med kombinationen av jordgubbar och balsamvinäger. Bästa smakkompisarna! Ett gott tillbehör som passar fint på ostbrickan, till glassen eller som här: att toppa vispad fetaost med.

Det här är ett perfekt tilltugg att ställa fram innan middagen. Jag gillar att steka skivor av baguette och servera till. Men det går såklart bra med dina favoritkex också!

/Linnéa

Bubbel till vispad fetaost:

Recept: Linnéa Seidel

Sorbet av melon och nektarin.Sorbet med melon och nektarin.

Sommarens godaste och finaste dessert! En sorbet svalkar behagligt i sommarhettan. Gör som Linnéa och servera den i fina glas med sockrad kant för lite extra flärd.

Läs mer
Friterad färskpotatis med het skagenröra.Friterad färskpotatis med het skagenröra.

Ett recept att testa till vårens mingel och fester: Friterad färskpotatis med het skagenröra!

Läs mer
Briefikon på träbord.Briefikon.

Det är något med kombinationen fikon, varm brie och balsamvinäger. Det blir bara helt rätt! Här har Linnéa satt ihop en enkel förrätt eller smårätt med dessa smaker.

Läs mer
Pata Negra Cava Semi Seco.Guldskimrande nyhet med mjuka och behagliga bubblor.

Den 20 mars lanseras det guldskimrande mousserande vinet Pata Negra Cava Semi Seco som ger en extra touch av glamour till mingelfesten.

Läs mer
Pata Negra i ValdepeñasPata Negra

Framgångsrikt och kvalitativt vinvarumärke med attraktiv prislapp.

Läs mer