Inlagd sill med citron, dill och pepparrot.
Ingen påsk utan sill! Här har Linnéa gjort en frisk och smakrik sill som får smak av citrus och dill, samt lite sting av pepparrot.
Läs mer »Ingen påsk utan sill! Här har Linnéa gjort en frisk och smakrik sill som får smak av citrus och dill, samt lite sting av pepparrot.
Läs mer »Den här vackra skaldjursskapelsen passar lika bra till påsk som till midsommar eller varför inte till kräftskivan. Kom ihåg att man äter med ögonen också, så lägg lite extra kärlek på dekorationen!
Läs mer »Påsklammet går att variera hur mycket som helst. Till årets påskmiddag har Linnéa lagat lammstek som serveras med en läcker örtsås och söta potatisbakelser.
Läs mer »Inled påskfirandet med bubbel och plockmat! Här tipsar vi om krispiga krustader som fylls med äggröra och toppas med lyxig löjrom.
Läs mer »Avsluta påskmiddagen med något gott och sött. Här har Linnéa visat hur du kan göra din rulltårta till en festlig påskdessert med rätt dekorationer!
Läs mer »Med påsken kommer god mat och avkoppling. Lyxa till det med en cheesecake med Amarula och physalisgelé, du kommer inte ångra dig.
Läs mer »Enkel och gott tilltugg till välkomstbubblet i påsk! De krispiga gurkskivorna är perfekta som botten på dessa snittar som får god smak av tångkaviar och sesamfrön.
Läs mer »Sparris måste vara vårens mest älskade primör! Här har Linnéa gjort ett recept till påskmiddagen där smörstekt sparris serveras med krämigt ägg och smakrik ostkräm.
Läs mer »Här har Linnéa gjort ett påskgodis med lite vuxnare smaker - underbara små chokladtryfflar med passionsfrukt och kokos.
Läs mer »Till påskens efterrätt har Linnéa bakat en ljuvlig påsktårta med smak av mjölkchoklad, pistage och apelsin.
Läs mer »En frasig råraka som toppas med hemgjord pepparrotskräm med styrka efter behag. Toppas med kallrökt lax och några ärtskott för dekoration.
Läs mer »Denna porchetta på lamm blir en maffig huvudattraktion på påskbordet! Servera med krispig potatis och smakrik sky - och varför inte ett gott rödvin?
Läs mer »Grillad sparris som serveras med en smakrik ostkräm och pocherat ägg - en härligt "vårig" rätt framtagen att passa extra bra till O.P. Petronella akvavit.
Läs mer »Underbart goda kanapéer med skagenröra och dill att bjuda på i påsk.
Läs mer »Gör vårens fräschaste sallad på delikatesspotatis, späda små morötter, ärtor och varmrökt lax.
Läs mer »En dröm för chokladälskaren! Den sega choklad- och mandelbottnen tillsammans med chokladmoussen och chokladganachen är svår att motstå.
Läs mer »Istället för marshmallows har Linnéa använt chokladtäckta skumägg till sina rocky roads. Otroligt god sötsak som passar perfekt att servera efter påskmaten.
Läs mer »I påsk bjuder vi på en härlig lammrostbiff med råstekt potatis, portabello och gräddig rödvinssås med tranbär. Receptet med tillhörande vintips hittar du här.
Läs mer »Linnéa har gjort dessa fräscha spett med fetaost och melon som blir jättegoda som tilltugg eller varför inte som inslag på påskbuffén?
Läs mer »Ägghalvor med goda fyllningar är ett måste på julbordet. Här har Linnéa gjort tre varianter på lite roligare toppings än bara majonnäs och räkor.
Läs mer »Rotfruktschips med amerikansk löjrom och vispad crème fraîche kan vara ett av världens bästa tilltugg. Ruskigt enkelt men imponerar alltid på gästerna.
Läs mer »En fräsch påsksill som lättar upp den tunga maten vi ofta äter under högtiderna. Sillen smaksätts med palsternacka, gurka, dill och gräslök och blir ett trevligt inslag på påskbordet.
Läs mer »En matig lammgryta med späda morötter som är lika god till kokt ris som potatis.
Läs mer »En underbar tårta dekorerad med chokladägg och rostad mandel. Duka fram och låt dina gäster hänföras.
Läs mer »Biscotti med smak av äpple, apelsin, kanel och mandel som är supergoda till kaffet och en skvätt calvados.
Läs mer »Det här goda receptet på hel laxsida med rostad potatissallad är ett perfekt alternativ till påskmiddagen som räcker till hela familjen.
Läs mer »Fredrik Erikssons recept på inlagd sill med koriander, gurka och citron serveras med fördel tillsammans med O.P. Anderson Björk.
Läs mer »Att smaksätta sin egen sill är lätt, och det här receptet med Västerbottensost tillsammans med sill och dill är en klockren kombination.
Läs mer »En god paj som dessutom är vacker att ställa fram på påskbordet. Fylld med kyckling och vårprimörer i form av morötter och sparris.
Läs mer »En härligt chokladig påsktårta som toppas med len fudge som fått smak av päron från Xanté. Dekorera med chokladägg och ätbara penséer.
Läs mer »Laxcarpaccio är en lyxig och smakrik aptitretare. Här som en av rätterna på påskbordet, men kan serveras som festlig förrätt året runt.
Läs mer »Linnéa har gjort en klassisk lammstek med härliga smaker av vitlök och rosmarin, som serveras med delikatesspotatis i ugn.
Läs mer »Dessa Pickled Deviled Eggs passar utmärkt att förbereda och servera som tilltugg när gästerna börjar droppa in. Östgöta Sädesbrännvin med sin whiskylika lagringskaraktär blir en perfekt match till äggen.
Läs mer »Gör finaste glasspinnarna till påsk! Blanda, fyll formarna och frys - superenkelt och supergott.
Läs mer »En fräsch och supergod rätt i regnbågens alla färger gjord på vårens primörer i ugn och picklad blomkål.
Läs mer »En saftig mandelkaka som smakar allra bäst med lite färska bär och lättvispad grädde. Kakan bakas på mandelmjöl vilket gör den till ett bra glutenfritt alternativ!
Läs mer »Att tillaga en hel laxsida blir både gott och är enkelt. Passar perfekt på en påskbuffé till ett glas vitt vin.
Läs mer »När du helsteker en biffrad, se till att inte använda en bit under 1 kg, då är risken stor att köttet blir torrt. Ta hellre en lite större bit, det som blir över passar perfekt till biff stroganoff eller kanske en biffsallad dagen efter!
Läs mer »Fetaost och rödbetor är en oslagbar kombination och tillsammans med jordgubbar, groddar och melon känns det riktigt vårigt och fräscht!
Läs mer »När man, som på en buffé, har många olika rätter kan jag tycka att en kall sås gör sig allra bäst.
Läs mer »Man behöver inte alltid ha sill till nubbe. Ibland kan det vara gott med en god laxröra också. Servera gärna laxröran i fina snapsglas.
Läs mer »Det här är ett utmärkt vegetariskt alternativ till sill! Den inlagda zucchinin fungerar fint att använda i olika röror, men gör sig precis lika bra som här, när den bara är inlagd.
Läs mer »Små fina grillspett gör sig otroligt bra på en buffé.
Läs mer »Att tillaga en hel kyckling i ugn är ett väldigt smidigt sätt att laga mat på.
Läs mer »Ibland kan det vara kul att servera något annat än klassisk potatisgratäng. Därför bjuder jag den här gången på små, otroligt goda potatiskakor som jag gräddat i en muffinsplåt.
Läs mer »En sallad med lax och små fina vaktelägg pryder sin plats på påskbordet.
Läs mer »Ta det bästa från två världar och kombinera dem! Blir det sillsallad över? Ställ fram den på bordet i en fin burk och servera med lite gott knäckebröd till
Läs mer »En otroligt god kolapaj med vispad hallonpannacotta till. Dessutom har jag smaksatt själva pajfyllningen med en skvätt Jack Daniel´s Tennessee Honey!
Läs mer »Marinerad lammytterfilé med ugnsrostade rotfrukter och gräddsås passar utmärkt till påskbordets alla läckerheter.
Läs mer »