Vin till romantikern.

Är du en romantiker som älskar långa middagar med tända ljus och gott vin? Här tipsar vi om tre viner som är extra roliga att överraska din käresta med.

Rosor till alla hjärtans dag

Är du en romantiker som älskar långa middagar med tända ljus, gott vin och ljuv musik? Du kanske redan nu sitter och funderar över ett passande vin till alla hjärtans dag? Här tipsar vi om tre viner som är extra roliga att överraska med på denna romantikens och kärlekens dag.

Love Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon är en mycket omtyckt druva som många älskar. Servera gärna till grillat nötkött, en mustig gryta eller lagrade hårdostar.

Las Moras Love Cabernet Sauvignon

99,00 kr


En härlig, medelfyllig cabernet sauvignon från Las Moras vackra vingårdar i Argentina. Ett vin som går utmärkt att dricka idag men även med fördel kan lagras till ett riktigt speciellt tillfälle.

Love Chardonnay

En chardonnay som klippt och skuren till grillad laxfilé med ört- och citrussmör. Servera tillsammans med klassikern bakpotatis.

Las Moras Love Chardonnay

99,00 kr


En trevlig chardonnay med lätt fet textur och inslag av tropisk frukter, brioche, och gul melon. Efter jäsningen har vinet lagrats i tre månader på fat av fransk och amerikansk ek.

Rose Bouquet Cava

Blommor och bubbel i ett! Överraska med denna trevliga cava.

Jaume Serra Rose Bouquet Cava Brut

90,00 kr


En torr och frisk cava med behagliga bubblor. Med en trevlig smak av lime, citron, gula äpplen och en fläkt nötter och rostat bröd passar den utmärkt som aperitif eller till lättare fisk- och skaldjursrätter med syrliga inslag.