Äppelcider-float.

En drink som pasar perfekt som dessert! Äppelmust och äppelcider i härlig symbios med en flytande kula vaniljglass och kolasås på toppen.

Äppelcider-float
logo

1

logo

0 h 3 min

Äppelcider-float:

Ingredienser

  • 1 dl äppelmust

  • 2 dl Boulard Cidre Biologique Brut

  • 1 kula vaniljglass

  • Kolasås (som topping)

Gör så här

    1. Häll upp äppelmusten och Boulards äppelcider i ett cocktailglas.

    2. Lägg i en kula vaniljglass.

    3. Ringla över lite kolasås och servera direkt.

Boulard Cidre Biologique Brut, 750 ml

66,00 kr


En mycket fransk cider och en effektiv törstsläckare!

Boulard Cidre Biologique Brut är en nästan torr och mycket frisk cider med tydlig ton av mogna höstäpplen. Cidern har en härligt frisk syra och läcker liten mousse som lyfter smaken.