Tequilaprovning i Stockholm.

Nu ger vi dig chansen att tillsammans med folk o folks tequilaexpert Martin Jurehn få testa 6 olika tequilasorter i Stockholm den 10 april.

Jose Cuervo 1800 Añejo med glas på bord

Tequila är en sprittyp på kraftig frammarsch och det gäller framöverallt mer exklusiva och fatlagrade varianter. Ni kommer få en gedigen inblick i tequilans underbara värld genom Anoras tequilaexpert Martin Jurehn.

Om provningen:

När: Onsdagen den 10 april kl. 19.00

Var: USINE, Södermalmsallén 36 i Stockholm

Hur: Anmäl dig här >>

Vi kommer att prova sex olika sorter. Evenemanget kostar 600 kr per person och då ingår en utvald varmrätt och vin därtill.

Välkommen!

Produkterna vi kommer att testa:

1800 Blanco

432,00 kr


Jose Cuervo 1800 Silver har en mjuk, söt och blommig doft med tydliga toner av fruktig agave. Tequilan har en elegant, delikat, mjuk och välbalanserad smak med toner agave. Eftersmaken är värmande, fruktig och lätt pepprig.

1800 Reposado

462,00 kr


Jose Cuervo 1800 Reposado har en doft av agave, rostad ek, lätt citrus, apelsinskal, mjuk vanilj och nybakat bröd. Tequilan har en lätt sötma och en smörig smak av mjuk ek och behagliga agavetoner. Eftersmaken har en avrundad med silkesmjuk ton.

1800 Cristalino

732,00 kr


Premiumtequila med aromer av vanilj, karamell och rostat trä, följt av smaker av honung, agave och ek.

1800 Añejo

449,00 kr


Tequila med doft av rostad ek, vanilj, kanel, nybakat bröd och choklad. Smaken är komplex och balanserad där ektoner möter den fruktiga agaven i en kryddig vanilj. Kryddig, lång och avrundad eftersmak.

Jose Cuervo Platino Reserva de la Familia

829,00 kr


Tillverkas i begränsad upplaga och framställs av äldre agaveväxter som är noga utvalda från familjen Cuervo´s ägor. Platino Reserva fullgör seriens vita premiumserie. Drycken tappas på handblåsta glasflaskor som var och en är individuellt numrerade och förslutna med vax.

Jose Cuervo Reserva De La Familia

1349,00 kr


Jose Cuervo Reserva De La Familia har en doft av ek, mandel, mogna äpplen, oliver och kanel. Tequilan har en smak av rostad ek, hasselnötter, vanilj och en kryddig örtighet. Eftersmaken är lång och silkesmjuk.

Reserva de la Familia buteljeras årligen i mycket små numrerade upplagor. Den tappas i handblåsta glasflaskor som förseglas med vax och förvaras i en samlarbox som en ny mexikansk konstnär designar varje år.

Paloma med en halv grapefrukt och lime på marmorbord

Paloma.


Tequiladrinken Paloma är en av de allra populäraste drinkarna i Mexiko och vi förstår verkligen varför. Paloma baseras på tequila, grapefrukt och lime, vilket gör den till en fräsch, vacker och syrlig drink.

Läs mer »