Inkokt lax med saffran och hjortronsås
Servera den här solgula och inkokta laxen med smak av saffran i jul.
I år blir mitt nyskapande bidrag en underbart solgul, inkokt lax med saffran och en julkryddad fläskfilé med aprikoser. Ett tema i jul är cognac som jag använt både i griljeringen av julskinkan, i en läcker vit chokladtryffel och en julcocktail som även i
Varje år brukar vi testa något nytt på julbordet. I år blir mitt nyskapande bidrag en underbart solgul, inkokt lax med saffran och en julkryddad fläskfilé med aprikoser. Jag bytte ut den klassiska potatisen mot mandelpotatis. Det blir så gott med lite annan smak på potatisen till både sill, skinka, lax och köttbullar!
Ett tema i jul är cognac som jag använt både i griljeringen av julskinkan, i en läcker vit chokladtryffel och en julcocktail som även innehåller glögg.
/ Linnéa
Servera den här solgula och inkokta laxen med smak av saffran i jul.
En julkryddad fläskfilé med aprikoser blir ett uppskattat inslag på julbordet.
Linnéa har gjort en otrolig och sötstark griljering till julskinkan med smak av cognac och senap.
Efter middagen är det extra gott med en god chokladtryffel till kaffet. Dessa chokladtryfflar har en riktigt god smak av cognac och brynt smör.
Kryddmästare Jonas Odland, mannen bakom O.P. Anderson, guidar dig att matcha kryddat brännvin, akvavit och julsnapsar med julbordets alla rätter.
Läs mer »Här listar vi 20 goda och juliga drinkar att servera under årets mysigaste högtid.
Läs mer »