Linnéas julmeny - traditionell och nyskapande.

I år blir mitt nyskapande bidrag en underbart solgul, inkokt lax med saffran och en julkryddad fläskfilé med aprikoser. Ett tema i jul är cognac som jag använt både i griljeringen av julskinkan, i en läcker vit chokladtryffel och en julcocktail som även i

Linnéas julmeny 2019

Varje år brukar vi testa något nytt på julbordet. I år blir mitt nyskapande bidrag en underbart solgul, inkokt lax med saffran och en julkryddad fläskfilé med aprikoser. Jag bytte ut den klassiska potatisen mot mandelpotatis. Det blir så gott med lite annan smak på potatisen till både sill, skinka, lax och köttbullar!

Ett tema i jul är cognac som jag använt både i griljeringen av julskinkan, i en läcker vit chokladtryffel och en julcocktail som även innehåller glögg.

/ Linnéa

Mjuk pepparkaka med lingon

Julens godsaker med Blossa.


Bjud dina nära och kära på riktigt juliga godsaker i sällskap med favoritglöggen från Blossa. Tillsammans med köket.se presenterar Blossa här 6 riktigt goda och juliga recept. 

Läs mer »