Rabarbersill.
Bjud på Linnéas goda rabarbersill! Det är en härlig och lite syrligare inlagd sill med smak av rabarber.
Den 6 juni firas Sveriges Nationaldag och till dig som vill avnjuta en klassisk, svensk lunch då, tipsar vi här om recept på fem somriga sillar med passande kryddat brännvin till.
Nationaldagen är ju ett ypperligt tillfälle att dela en härlig måltid tillsammans med nära och kära. Och vad passar väl bättre än sill och svenskt brännvin på bordet då? Kanske servera som förrätt eller varför inte som del av en buffé likt midsommarbordet? Här får du recept på fem goda sillar som matchas med utvalda snapsar från det klassiska multipacket Svenska Nubbar. Svenska Nubbar ger möjlighet till att kombinera olika kryddade brännvin med olika rätter och att hitta nya favoriter. Dessutom kommer den i en somrig design vilket gör den till ett fint inslag på bordet!
Bjud på Linnéas goda rabarbersill! Det är en härlig och lite syrligare inlagd sill med smak av rabarber.
Det här är en ny variant på klassikern sill och potatis. Friterad färskpotatis möter fräsch och läcker citrussill!
Läs mer »Det här är en riktig klassiker! Brantevikssillen får härlig smak av lök, peppar, citron och dill.
Lerpottasill är en perfekt rätt att göra om du har lite överbliven kokt potatis kvar. Den får sedan sällskap av bland annat ägg, matjesill och brynt smör - som verkligen tar sillen till en ny nivå!
Linnéa har tagit allt gott som hör matjesillen och försommaren till. Vilka smaker! Det här blir sommarens stora favorit.
289,00 kr
I Svenska Nubbar hittar du ett urval av våra mest populära regionala klassiker med en stor bredd i smaktyp och kryddning.
I tråget får du O.P. Anderson, O.P. Anderson Björk, Gammal Norrlands Akvavit, Kryddgårdens Flädersnaps, Herrgårds Aquavit, Läckö Slottsaquavit, Örtagårds Brännvin, Östgöta Sädes Brännvin, Rånäs Brännvin och Bäska Droppar.
Visste du att man kan göra supergoda och spännande drinkar på akvavit och kryddat brännvin? Här har vi samlat ett gäng som är både enkla och goda.
Läs mer »Kryddmästare Jonas Odland ger rekommendationer på snaps till rätter på det klassiska midsommarbordet men även till bordet med vegansk mat.
Läs mer »Den 4 maj 2017 öppnade O.P. Anderson ett helt nybyggt destilleri i Sundsvall och koncentrerar därmed all sin svenska akvavitproduktion i en och samma anläggning.
Läs mer »Vi tipsar om 7 härligt somriga desserter och goda tårtor som passar perfekt på midsommar. Det mesta med jordgubbar såklart!
Läs mer »Här produceras svenska snapsklassiker som Gammal Norrlands Akvavit, Bäska Droppar och, inte minst, flaggskeppet O.P. Anderson.
Läs mer »