Beställ här:

219 SEK
Vi på folk o folk och Altia åtar oss att skydda dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att lämna dina personuppgifter här accepterar du vår personuppgiftspolicy.

Explorer Cocktails

Festernas årstid är äntligen här och alla oförglömliga kvällar ligger framför oss. Dekorationer, lekar och perfekta låtlistor - bara fantasin sätter gränserna för allt kul du kan hitta på! Men för att få tid över till gästerna finns det skäl att dra ner på tidskrävande uppgifter, som att blanda drinkar. Slipp krånglet med silar och shakers och satsa på Explorer Cocktails istället - läskande färdigblandade drinkar i en praktisk box!

Tre cocktails i en box

Explorer Cocktails rymmer både Jordgubbsmojito och Fläder Collins, och de är lika goda var för sig som att blanda med varandra. Plötsligt har du bockat av en stor punkt på att- göra-listan och kan lägga energin på dansgolvet istället.

Fläder Collins

Fläder Collins är en klassisk Collins med twist av fläder baserad på Explorer Gin. Servera den med is och citronskivor i high ball glas! 

Jordgubb Mojito

Den fräscha jordgubbsmojiton är baserad på rom, Explorer vodka, mynta och jordgubbar. Servera den med is, färska jordgubbar och mynta i high ball glas!

  • Klicka på Beställ-knappen vid de produkter du vill beställa. Du skickas då vidare till Systembolagets hemsida.

  • På systembolaget.se loggar du in eller skapar ett konto om du inte redan har ett. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen och slutför köpet. Systembolaget skickar en orderbekräftelse till din e-postadress.

  • Varorna skickas till det Systembolag eller ombud som du valt. När varorna anlänt till butiken får du ett SMS eller ett e-mail. Det tar normalt 5–6 dagar.