Vårsallad med groddar, rödbetor och fetaost.
Fetaost och rödbetor är en oslagbar kombination och tillsammans med jordgubbar, groddar och melon känns det riktigt vårigt och fräscht!
Läs mer »Ibland kan det vara kul att servera något annat än klassisk potatisgratäng. Därför bjuder jag den här gången på små, otroligt goda potatiskakor som jag gräddat i en muffinsplåt.
Ibland kan det vara kul att servera något annat än klassisk potatisgratäng. Därför bjuder jag den här gången på små, otroligt goda potatiskakor som jag gräddat i en muffinsplåt och som passar perfekt till påskbordet. Har man ingen muffinsplåt går det bra att grädda i en avlång brödform i stället. Kom ihåg att klä formen med bakplåtspapper och låt den gå lite längre i ugnen bara!
500 g potatis
2 morötter
10 cm purjolök
1 ägg
3 dl grädde
salt
svartpeppar
västerbottenost
Riv potatis och morötter grovt på ett rivjärn eller i en matberedare.
Skiva purjolöken i fina strimmor. Blanda i ägg, grädde, salt och svartpeppar.
Smörj en muffinsplåt med smör och fördela potatisen i formarna. Toppa med lite riven västerbottenost. Grädda i 225°C i cirka 30 minuter.
119,00 kr
Allesverloren Chenin Blanc har en fruktig doft med inslag av stenfrukt, citrus, äpplen, örter, ceder och fat. Medelfylligt med välbalanserad syra och elegant fatkaraktär. Lång eftersmak.
Recept: Linnéa Seidel
Fetaost och rödbetor är en oslagbar kombination och tillsammans med jordgubbar, groddar och melon känns det riktigt vårigt och fräscht!
Läs mer »Små fina grillspett gör sig otroligt bra på en buffé.
Läs mer »Att tillaga en hel kyckling i ugn är ett väldigt smidigt sätt att laga mat på.
Läs mer »Det här är ett utmärkt vegetariskt alternativ till sill! Den inlagda zucchinin fungerar fint att använda i olika röror, men gör sig precis lika bra som här, när den bara är inlagd.
Läs mer »Man behöver inte alltid ha sill till nubbe. Ibland kan det vara gott med en god laxröra också. Servera gärna laxröran i fina snapsglas.
Läs mer »När man, som på en buffé, har många olika rätter kan jag tycka att en kall sås gör sig allra bäst.
Läs mer »