Potatiskakor i ugn till påskbuffén.
Ibland kan det vara kul att servera något annat än klassisk potatisgratäng. Därför bjuder jag den här gången på små, otroligt goda potatiskakor som jag gräddat i en muffinsplåt.
Läs mer »Man behöver inte alltid ha sill till nubbe. Ibland kan det vara gott med en god laxröra också. Servera gärna laxröran i fina snapsglas.
150 g kallrökt lax
1 knippe färsk gräslök
1/2 liten rödlök
1 dl majonnäs
1 dl creme fraiche
1 msk citronsaft
1 msk röd rom
Skär laxen i riktigt små bitar och lägg i en bunke.
Finhacka gräslök och rödlök och blanda i bunken. Blanda i majonnäs, creme fraîche, citron, rom, salt och peppar. Låt stå svalt cirka en timme.
3 tunna skivor lax
dill
röd rom
Servera laxröran i snapsglas.
Dekorera med fina skivor av lax, rom och dill. Glad påsk!
166,00 kr
Sveriges äldsta och mest anrika akvavit, den självklara snapsen på varje festbord. Fyllig och balanserad kryddighet med tydlig smak av kummin och inslag av anis och fänkål. Servera gärna O.P. Anderson till förrätter med löjrom, rökt lax, skaldjur, din favoritsill eller till lagrad ost.
Ibland kan det vara kul att servera något annat än klassisk potatisgratäng. Därför bjuder jag den här gången på små, otroligt goda potatiskakor som jag gräddat i en muffinsplåt.
Läs mer »När man, som på en buffé, har många olika rätter kan jag tycka att en kall sås gör sig allra bäst.
Läs mer »Gör din påskbuffé komplett med ett gott bröd. Focaccia är ett väldigt lättbakat bröd som du kan variera i det oändliga när det kommer till smaksättning.
Läs mer »Fetaost och rödbetor är en oslagbar kombination och tillsammans med jordgubbar, groddar och melon känns det riktigt vårigt och fräscht!
Läs mer »Att tillaga en hel kyckling i ugn är ett väldigt smidigt sätt att laga mat på. Fyll den med de smaker du gillar allra bäst. Här har jag tagit citron, lök och vitlök vilket passar väldigt bra så här på våren.
Läs mer »