Laxröra serverad i snapsglas till påsk.

Man behöver inte alltid ha sill till nubbe. Ibland kan det vara gott med en god laxröra också. Servera gärna laxröran i fina snapsglas.

Laxröra i snapsglas
Laxröra i snapsglas
O.P. Anderson, 350ml
O.P. Anderson, 350ml

O.P. Anderson, 350ml

Sverige

Systembolaget nr:

4202

159,00 kr


Laxröra i snapsglas

Ingredienser

  • 150 g kallrökt lax

  • 1 knippe färsk gräslök

  • 1/2 liten rödlök

  • 1 dl majonnäs

  • 1 dl creme fraiche

  • 1 msk citronsaft

  • 1 msk röd rom

Gör så här

    1. Skär laxen i riktigt små bitar och lägg i en bunke.

    2. Finhacka gräslök och rödlök och blanda i bunken. Blanda i majonnäs, creme fraîche, citron, rom, salt och peppar. Låt stå svalt cirka en timme.

Dekoration

Ingredienser

  • 3 tunna skivor lax

  • dill

  • röd rom

Gör så här

    1. Servera laxröran i snapsglas.

    2. Dekorera med fina skivor av lax, rom och dill. Glad påsk!

O.P. Anderson, 350ml

159,00 kr


Sveriges äldsta och mest anrika akvavit, den självklara snapsen på varje festbord. Fyllig och balanserad kryddighet med tydlig smak av kummin och inslag av anis och fänkål. Servera gärna O.P. Anderson till förrätter med löjrom, rökt lax, skaldjur, din favoritsill eller till lagrad ost.